Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:45:59

Готуємося до пляжного сезону. 10 вправ для ідеального тіла

07.05.2017   10:51Агенцiя

Скоро настане час відпусток, пляжів, відкритих сарафанів, коротких спідниць та купальників. Хочеться виглядати як дівчина з обкладинки, правда?

На щастя, немає нічого неможливого в цьому світі.

Вправи з нашої сьогоднішньої добірки допоможуть вам відчути себе у відмінній формі вже через два-три тижні.

Для більшого ефекту ми рекомендуємо дотримуватися принципів здорового харчування, і тоді ви вже точно будете найрозкішнішою дівчиною на будь-якому пляжі.



ДЛЯ ВСЬОГО ТІЛА:
1. Планка на ліктях



Ляжте на живіт. Упріться в підлогу передпліччями і пальцями ніг. Підніміть корпус, перенісши вагу тіла на лікті та ступні. Зробіть десять глибоких і повільних вдихів і видихів. Опустіться на підлогу. Повторіть вправу 2-3 рази.

2. Бокова планка



Ляжте на лівий бік, упріться в підлогу передпліччям лівої руки і бічною стороною лівої ступні, ноги щільно притиснуті один до одного. Підійміть корпус так, щоб ваша фігура утворювали ніби трикутник по відношенню до підлоги. Зробіть десять вдихів-видихів, опустіться на підлогу. Потім виконайте те ж саме на правому боці. Повторіть вправу 2-3 рази для кожної сторони тіла.

3. Метелик (одночасний підйом рук і ніг з положення лежачи на животі)



Ляжте на живіт, ноги на ширині плечей, руки витягніть вперед. На вдиху потягніться всім тілом, на видиху підійміть вгору одночасно ноги та руки, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 10 разів повільно, а потім 10 разів швидко.

ДЛЯ РУК  І ГРУДЕЙ:
4. Віджимання на колінах



Ляжте на живіт, ноги зігніть в колінах, руками упріться в підлогу на рівні грудей, пальці спрямовані вперед, лікті - в сторони. Підійміть корпус, впираючись колінами у підлогу. Тримаючи корпус прямо, нахиліться грудьми до підлоги, не лягаючи на неї. Повторіть вправу 10 разів повільно, а потім 10 разів швидко з меншою амплітудою.

5. Зворотні віджимання



Сядьте на підлогу, руки відведіть назад. Впираючись у підлогу ступнями ніг і руками, підійміть корпус вгору. Згинаючи руки в ліктях, опустіть сідниці вниз, не торкаючись підлоги, потім підійміть вгору. Повторіть вправу 10 разів повільно і 10 разів швидко з меншою амплітудою.

ДЛЯ ПРЕСА :
6. Обертання ногами



Ляжте на спину, руки покладіть під попу, прямі ноги зведіть разом і підійміть вгору. Зробіть 10 обертів  ногами в одну сторону, потім в іншу. Опустіть ноги на підлогу, а потім зробіть 20 швидких погойдувань ногами вгору-вниз з невеликою амплітудою.

7. Підйом сідниць з планки

 

Прийміть позу планки з упором на передпліччя. Підійміть сідниці вгору, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 20 разів.

8. Скручування



Ляжте на підлогу, руки зчепіть за головою в замок, лікті спрямовані в сторони, ноги підійміть вгору і зігніть в колінах під кутом 90 градусів. Підійміть голову, а потім тягніться вперед по черзі лівим і правим ліктем. Повторіть вправу повільно 20 разів, після чого поставте ноги на підлогу і виконайте 20 швидких підйомів голови і плечей вперед.

ДЛЯ НІГ:
9. Махи ногами з напівприсіду



Візьміть стілець і поставте його збоку від себе. Тримаючись правою рукою за спинку стільця, відставте назад ліву ногу і трохи присядьте. Зробіть мах лівою ногою вперед і вгору, потім поверніть ногу в початкове положення. Повторіть вправу 20 разів для кожної ноги.

10. Бокові підйоми ніг



Ляжте на правий бік, праву руку покладіть під голову, ліва рука впирається у підлогу на рівні грудей. Зігніть ліву ногу в коліні і підтягніть її до живота. Права нога пряма, носок витягнутий. Підіймайте праву ногу вгору 10 разів повільно і 10 разів швидко. Потім повторіть вправу, підтягнувши носок на себе. Переверніться на лівий бік і виконайте цю ж вправи для лівої ноги.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини