Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:20:00

Гороскоп на наступний тиждень 18-24 квітня

17.04.2016   18:30Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви зможете реалiзувати свої плани на перспективу. У вас буде менше вiльного часу, але це компенсують додатковi прибутки.
Дні: спр. — 18; неспр. — 22.

Телець (21.04—21.05). Вiрогiднi матерiальнi труднощi, тому не радимо цього тижня позичати грошi. Можливе просування по службовiй драбинi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi очiкується чимало роботи. Бiльше уваги придiляйте родичам, iнакше конфлiкти надовго виб’ють вас зi звичного ритму життя.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Рак (22.06—23.07). Намагайтеся першими йти на компромiси. Не давайте нiкому приводу поставити себе у незручне становище.
Дні: спр. — 18; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Не будуйте складних планiв, оскiльки реалiзувати їх зможете у другiй половинi тижня. В особистому життi очiкуються позитивнi змiни.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Діва (24.08—23.09). З’являться багатообiцяючi зв’язки, партнери нарештi погодяться з вашими проектами. Ще трохи терпiння, i справи зрушаться з мертвої точки.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Розвиток подiй цiлком залежатиме вiд вашого оточення. Рiднi будуть вашою опорою, а колеги вирiшуватимуть, чи пiдставляти вам плече у складних ситуацiях.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Робота потребує об’єднання зусиль — тiльки колективна праця дасть бажанi результати. Будьте готовi до будь-яких поворотiв долi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Стрілець (23.11—21.12). Нарештi вдасться вiдпочити вiд шаленого ритму життя. Вiдвiдайте культурнi заклади, салон краси або просто купiть собi щось приємне.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Усе складеться сприятливо за умови, якщо ви працюватимете не покладаючи рук. Вашi друзi допомагатимуть вам у досягненнi мети.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Спiвробiтники перекладатимуть свої проблеми на вашi плечi. Навчiться говорити «нi», iнакше не залишиться часу на власнi iнтереси.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Риби (20.02—20.03). Вам треба змiнити пiдхiд до життя. Можливо, матерiальнi проблеми принесуть розчарування. Щоб налагодити стосунки з близькими, бiльше спiлкуйтеся з ними.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Овен. Удача зараз на вашому боці. Поїздки з практичними цілями будуть вдалими. Сприятливий період для оцінки своїх перспектив і побудови планів на найближче майбутнє. У вихідні доречно виїхати на прогулянку за місто й подихати свіжим повітрям.

Телець. Постарайтеся організувати свою роботу за індивідуальним планом. Не будьте надто прискіпливі й не допускайте вияву егоїзму до близьких людей та колег по роботі. У вихідні в спокійній обстановці буде можливість вирішити раніше відкладені побутові проблеми й упоратися з сімейними негараздами.

Близнюки. Обсяг поточної роботи намагайтеся регулювати відповідно до своїх сил і можливостей, не відмовляйтеся від допомоги друзів. Імовірна важлива розмова з начальником, що закінчиться конкретним рішенням. У вихідні не пропустіть цінну інформацію, яка може стати основою для приголомшливих ідей.

Рак. Знадобиться вміння налагоджувати контакти і взаємини з людьми, постарайтеся бути пунктуальними. Можлива підвищена агресивність. Імовірне надходження пропозиції, пов’язаної з додатковим заробітком, до неї бажано поставитися серйозно. Вихідні найкраще присвятити спілкуванню з близькими, це дасть додатковий заряд позитивної енергії.

Лев. Бажано не поринати в мрії з головою, почніть займатися справою. Варто уникати експромтів, краще заздалегідь підготувати базу, звести плюси та мінуси й уже потім кидатися у вир рішучих дій. У вихідні постарайтеся відкласти здійснення подвигів, пов’язаних з облаштуванням дому, натомість порадуйте себе спілкуванням з друзями.

Діва. Починається сприятливий період, який може принести вам нові кар’єрні можливості. Якщо вдасться скористатися ними по максимуму, то результати перевершать усі ваші очікування. У вихідні намагайтеся уникати конфліктів і не втрачати терпець та самоконтроль.

Терези. Намагайтеся уникати суперечок, навіть якщо вони стосуватимуться питань вашої професійної компетентності. Імовірна поява незначних труднощів, пов’язаних насамперед з роботою. Не бійтеся можливих змін у своєму житті – усе, що відбуватиметься, тільки до кращого.

Скорпіон. Труднощі лише заохочуватимуть вас до дій, будучи додатковим стимулом для розвитку. Стануться важливі події, які дозволять втілити ваші задуми та плани в життя. Зможете з особливим успіхом завершити й повсякденні справи. У вихідні намагайтеся не метушитись і не давати порожніх обіцянок, краще займіться собою.

Стрілець. Можете викликати подив у тих, хто поряд, але бажано, щоб він був, швидше, піднесеним, ніж обуреним. З’явиться шанс підняти свій авторитет. Беріться за нові справи раніше, ніж вас почнуть до них підштовхувати, у будь-якому випадку все доведеться робити самому, тож немає сенсу зволікати.

Козеріг. Цього тижня не варто давати ніяких обіцянок, виконати їх вчасно буде майже неможливо. Рекомендується серйозно задуматися над майбутнім. Намагайтеся бути уважними до близьких людей, вони можуть потребувати вашої підтримки. У вихідні зустріч із друзями виявиться надзвичайно приємною та плідною.

Водолій. Сприятливий час для завершення купи справ. Виявіть властиві вам сумлінність і пунктуальність, це дозволить уникнути помилок. Постарайтеся менше критикувати своїх колег по роботі. Друзі не завжди зможуть допомогти, тому розраховуйте в основному на власні сили.

Риби.
Прекрасний час для кар’єрного зростання. Не вступайте в конфлікт з начальством, краще піти на розумний компроміс. Якщо вам необхідна стабільність, то для цього потрібно докласти максимум зусиль.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини