Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:56:42

Керівництвом ГТУЮ у Чернігівській області прийнято участь у селекторній нараді з питань діяльності антирейдерського аграрного штабу

15.09.2017   13:22Агенцiя

15 вересня 2017 року начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком та керівником Управління державної реєстрації В’ячеславом Хардіковим було прийнято участь у селекторній нараді в ході якої обговорено ситуацію із захистом майнових прав власників та орендарів земельних ділянок.

По закінченні відео-селектору, під головуванням в.о першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Юлії Свириденко, за участю керівництва Головного територіального управління юстиції області, Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, керівників Головного управління Держгеокадастру, управління Національної поліції, керівників профільних аграрних асоціацій Чернігівщини відбулося чергове засідання оперативного штабу з питань захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу.

На порядку денному засідання оперативного штабу розглядалися питання стану роботи з напрямку протидії рейдерству в аграрній сфері, зокрема щодо ретельної перевірки всіх фактів та будь-якої інформації щодо захоплення земель, викрадення врожаю, інших неправомірних дій, які потенційно можуть спровокувати конфліктні ситуації та створити соціальну напругу.

В ході обговорення питань порядку денного керівником оперативного штабу Юлією Свириденко акцентовано увагу на оперативному реагуванні правоохоронних органів на факти неправомірних дій, інформація про які може надходити до оперативного штабу, зокрема, на необхідності проведення перевірки управлінням Національної поліції у Чернігівській області фактів щодо шахрайських дій посадових осіб підприємства – орендаря ТОВ «ВАРТ і Ко», підробки документів для реєстрації права оренди, а також щодо фактів невиплати орендної плати за землю, викладених у зверненні жителів сіл Білики, Туманська Гута, Набільське Козелецького району Чернігівської області.

За результатами засідання оперативного штабу Олегом Трейтяком і В’ячеславом Хардіковим запропоновано посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян та підприємств агровиробників стосовно визначеної законодавством процедури оформлення земельних ділянок та державної реєстрації права оренди, а також щодо механізмів захисту прав у сфері орендних відносин.

З метою попередження незаконних дій, пов’язаних з реєстрацією прав нерухомість та бізнесу провести ефективну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед державних реєстраторів та нотаріусів стосовно діяльності антирейдерського аграрного штабу на Чернігівщині та визначеної законодавством процедури державної реєстрації.

http://just.cg.gov.ua/index.php?id=261761&tp=0

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини