Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:54:09

Ремонт по вулиці Елеваторній — буде

24.06.2014   11:33

21 червня чернігівці «перекрили» вул. Елеваторну, що на Масанах, втомившись від численних вибоїн та розбитих доріг. Як пояснили самі громадяни, це стало вимушеним кроком, аби привернути увагу міських чиновників, котрі, на їхню думку, не хочуть ремонтувати дороги.

Разом з тим, за рахунок субвенцій з державного бюджету у 2014 році передбачено 2 млн. грн. на поточний ремонт трьох вулиць у м. Чернігові.

З них 800 тис. грн. Чернігівська міська рада запропонувала витратити саме на вул. Елеваторну. Після отримання проектно-кошторисної документації управлінням капітального будівництва облдержадміністрації були оголошені торги, які мали відбутися ще 18 червня.

Відповідно до вимог законодавства, у зв’язку з перейменуванням управління у Департамент інвестиційного розвитку та капітального будівництва торги було перенесено на тиждень — на 26 червня. На них буде визначено компанію-підрядника, яка безпосередньо виконуватиме ремонтні роботи.

Ця ситуація перебуває на контролі як міської, так і обласної влади. Затримка ж у ремонті вулиці пов’язана не з непрофесіоналізмом чи небажанням чиновників працювати, а з необхідністю дотримання усіх встановлених законом вимог та процедур.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини