Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:37:39

Понад 100 дітей з України, Білорусі та Росії представлять свої творчі здібності на Міжнародному дитячому святі “Слов’янської дружби джерело-2013”

21.05.2013   09:05

Уже увісімнадцяте на Чернігівщині біля Монументу дружби у с. Сеньківка відбуватиметься Міжнародне дитяче свято “Слов’янської дружби джерело”, яке покликане зміцнювати дружбу між дітьми трьох країн.

Особливістю цьогорічного свята є те, що захід проводиться у рамках оголошеного Президентом України Віктором Януковичем Року дитячої творчості та виконання нових соціальних ініціатив “Діти – майбутнє України”, одним з пріоритетів яких є створення для кожної дитини можливостей для розвитку творчих здібностей.

Міжнародне дитяче свято проходитиме 1–2 червня у с. Сеньківка Городнянського району та м. Чернігові. У цьому році приймаючою стороною буде Чернігівщина і участь у ньому візьме понад 100 обдарованих дітей з України, Республіки Білорусь та Російської Федерації. Про це зазначив в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика 20 травня під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення заходу.

За задумом організаторів, урочисте відкриття Міжнародного дитячого свята “Слов’янської дружби джерело” традиційно відбудеться біля Монументу Дружби. Основна ж низка заходів пройде в обласному центрі. Дитячі делегації трьох держав візьмуть участь у лідерському форумі “Нове покоління обирає”, майстер-класах з різних видів декоративно-прикладного мистецтва і технічної творчості, спортивно-ігровій та розважально-пізнавальній програмі “Слов’янські розваги”. Демонструватимуться виставки творчих робіт “Місто майстрів” та фотовиставка “Світ творчості”.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини