Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 23:43:36

Представниця Чернігівщини Марія Буйок - срібний призер молодіжного європейського чемпіонату з дзюдо

21.11.2012   13:26Агенцiя

Вдало виступила на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді до 23 років діюча чемпіонка України серед молоді та дорослих, представниця обласної ШВСМ Марія Буйок.

У першій сутичці наша спортсменка не мала проблем з німкенією Марією Еттл. Далі за 24 секунди Марія поклала на лопатки представницю Угорщини Даніелу Балогх. У третьому поєдинку проти титулованої 18-річної італійки Одетти Гуїффріда Буйок виконала кидок "вазарі" і впевнено довела зустріч до перемоги.

В півфіналі наша спортсменка виявилася сильнішою за Дістріа Красники, що виступає під прапором IJF - 10:0, а у вирішальному двобої Марія поступилася суперниці з Косово Маджлінді Келменді. Вже втретє Келменді в особистих зустрічах виявляється сильнішою за Буйок.
 
Не дивлячись на програш у фіналі, срібна медаль вихованки Заслуженого тренера України Анатолія Маркіна є чудовим результатом. Вітаємо!

http://noc-cn.org/news/predstavnicja_chernigivshhini_marija_bujok_sribnij_prizer_molodizhnogo_evropejskogo_chempionatu_z_dzjudo/2012-11-21-708

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини