Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:23:25

В Чернігові відбувся Турнір зі стрільби з традиційного лука

22.05.2017   13:42Агенцiя

Чернігів – місто легенд. Історичне намисто на мапі України. Тому зовсім не дивним виглядає той факт, що Чернігівська обласна організація Партії СОЦІАЛІСТИ вирішила в ці вихідні організувати змагання саме з цієї дисципліни.

До участі в Турнірі запросили всіх хто бажав доторкнутись до історії та спробувати свої сили в стрільбі з традиційного лука. Участь у змаганнях прийняли численні чернігівці. Більшість з них бачила лук лише в кіно, але серед учасників були і такі, для кого лук вже став невід’ємною частиною життя.

Змагання проходили у двох категоріях: «Юніор», де свої сили спробували наші земляки, кому ще не виповнилось 16 років, та «Дорослі». Турнір передбачав два види стрільби. Спершу учасники намагались влучити в класичну мішень з 12 та 18 метрів. Після цього на спортсменів чекало майже справжнє полювання.

«Ми завжди підтримуємо цікаві ініціативи. Особливо коли це стосується здорового способу життя. Будь-яка політична сила не повинна спиратись лише на політичні лозунги. Ми бачимо серед учасників турніру велике бажання, цікавість до життя та прагнення до перемоги. Ми теж раді сьогодні прийняти участь у змаганнях. Підтримати такий несамовитий вид спорту.» – зазначив, звертаючись до учасників Турніру Заступник Голови Партії СОЦІАЛІСТИ Євгеній Анопрієнко.

Перші постріли на Турніри зробили гості з Києва. Свою влучність перевірив і голова Чернігівських СОЦІАЛІСТІВ Сергій Андрос.



За результатами стрільби в Турнірі визначено переможців. Призери змагань отримали кубки та грошові винагороди. Найкраща дівчина-стрілець Ірина Опанасенко отримала Сертифікат на придбання лука з рук відомого майстра Сергія Толочка. В категорії «Юніор» головний приз виборола Владислава Блохіна. Абсолютним переможцем Турніру та власником двох тисяч гривень став Павло Лузан, що виявився більш влучним за інших спортсменів.

«Ми вперше проводимо такий Турнір, але впевнений, що це тільки перша спроба і змагання стануть традиційними. Ми не випадково в назві Турніру згадуємо Робіна Гуда. Історичний персонаж, як ми всі пам’ятаємо, своє життя присвятив боротьбі за соціальну справедливість, а отже за духом близький до нас – СОЦІАЛІСТІВ.» - сказав Сергій Андрос.

Прес-служба ЧОО Партії СОЦІАЛІСТИ

 PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини