Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:11:47

Феміда таки може захистити чернігівських спортсменів

17.11.2014   15:43Агенцiя

6 листопада 2014 року апеляційний суд м. Чернігова розглядав апеляцію на цивільну справу про визнання незаконними рішень Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», в результаті яких ще у 2011 році був переобраний склад керівних органів цієї організації.

Це переобрання частково блокувало роботу всієї обласної організації та привело до банкрутства однієї зі спортивних шкіл, про що ми вже описували раніше.

Апеляцію ініціював підприємець з міста Києва Ругаль Ігор, що разом зі своїми товаришами перехопив владу в спортивному товаристві ще в 2011 році.

Однак, в судовому засіданні було встановлено, що на момент подачі скарги зазначена особа керівником організації не була, так як з 16 червня 2014 року організацію очолює інший керівник. На підставі того, що Ругаль не є особою, яка брала участь у справі, не підтвердив наявності належних повноважень на право звернення з апеляційною скаргою від імені обласної організації ФСТ „Україна”, апеляційне провадження було закрито.

Треба зазначити, що самі члени товариства брали неабияку участь у судових процесах, що їх стосувалися. А на описане судове засідання навіть прикотили під стіни апеляційного суду сміттєвий бак для Ругаля. Та, на щастя, скористатися їм не судилося.

До речі, Ругаль має право впродовж 20 днів звернутися до суду вищої інстанції – це може бути його третя безуспішна спроба апеляції. Та його теж можна зрозуміти – що не зробиш, аби заволодіти землею на березі Десни та історичною будівлею Будинку фізкультури на Валу.

Колектив ЧОО ФСТ «Україна»

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини