Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:45:45

Чернігівщина приймала Всеукраїнський семінар суддів з лижних гонок

04.11.2014   13:34Агенцiя

За підтримки Національного олімпійського комітету та Федерації лижного спорту України в м. Чернігові у конференц-залі готелю "Придеснянський" був проведений Всеукраїнський семінар підвищення кваліфікації суддів з лижних гонок.

У семінарі взяли участь судді з Івано-Франківської, Харківської, Чернігівської, Черкаської, Львівської, Київської областей та м. Києва.

Головою колегії суддів ФЛСУ, членом підкомітету з правил та контролю з лижних гонок міжнародної федерації FIS Андрієм Нестеренко було доведено до відома суддів останні зміни у міжнародних правилах змагань, що були внесені на міжнародній конференції у жовтні 2014 року в м. Цюрих. Більш детально Андрій Юрійович зупинився на проведенні міжнародних змагань в Україні, обов'язках журі, технічного делегата, підготовці стадіону та лижних трас під час проведення змагань. Було розглянуті види гонок та рельєфи трас, потрібні для проведення кожного виду змагань. На семінарі були представлені відеоматеріали з міжнародних змагань, де були проблемні ситуації, або порушення правил змагань спортсменами та тренерами, у формі дискусій суддям надавалося право розповісти про порушення, що були представлені.

Суддя з комп’ютерної бригади Артем Нестеренко представив види систем хронометражу під час змагань, розповів про переваги та недоліки кожної з систем хронометражу. У формі бліц-опитування було проведено екзамен на знання правил змагань, формату трас, обов’язків членів журі та суддівської бригади. По закінченні семінару всім учасникам були вручені іменні сертифікати ФЛСУ.

http://noc-cn.org/

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини