Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:02:24

"Хто ти, майбутній олімпієць" у Чернігові

12.08.2014   07:35Агенцiя

З метою подальшого розвитку біатлону в Чернігівській області; залучення учнівської молоді до постійних занять фізичною культурою та спортом; формування збірної команди області до участі у чемпіонаті України, за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України в м. Чернігові на базі СДЮШОР з лижного спорту був проведений відкритий чемпіонат Чернігівської області з біатлону серед юнаків та дівчат «Хто ти майбутній олімпієць».

Визначити переможців у трьох вікових категоріях серед дівчат та хлопців прибуло шістдесят вісім юних біатлоністів. Позмагатися із чернігівськими спортсменами на старт вийшли і спортсмени Сумської, Київської областей, м. Києва. Програма змагань складалася із двох змагальних днів і включала: спринт (крос зі стрільбою), індивідуальну гонку на лижероллерах та гонку переслідування (крос зі стрільбою).

На урочистий парад відкриття чемпіонату області прибули: Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак, Виконавчий директор ФБУ Роман Бондарук, Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, голова обласної федерації біатлону Микола Лазаренко, директор СДЮШОР з л/с Віталій Паршуков та директор Державного центру олімпійської підготовки з біатлону Вячеслав Деркач.

Переможцями в своїх вікових категоріях стали: Антон Мигда, Ганна Болотненко, Владислав Кошовець, Анна Кривонос, Владислав Романчич, Христина Дмитренко, Денис Насико, Настя Ничипоренко та Оксана Сігеті.

Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами тап сувенірною атрибутикою НОК України.

 

 

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини