Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:22:53

В Чернігівській обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону

04.05.2022   19:17Агенцiя

Сьогодні, 4 травня 2022 року, під головуванням керівника Чернігівської обласної прокуратури Сергія Василини відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів області щодо ефективності їх взаємодії в умовах воєнного стану.

У нараді взяли участь заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Синенко, перший заступник керівника обласної прокуратури Філіп Бєликов, начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський, начальник УСБ України в Чернігівській області Євген Нетужилов, начальник УСР в Чернігівській області Руслан Хомічук, начальник відділу протидії кіберзлочинам в Чернігівській області Дмитро Богдан, начальник П’ятого слідчого відділу ТУ ДБР, розташованого у Києві (з дислокацією у Чернігові) Сергій Микитюк, а також керівник Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Дмитро Барановський.

Під час зустрічі керівник обласної прокуратури окреслив низку питань, які потребують активізації та додаткових зусиль задля швидкого та ефективного розслідування злочинів, пов’язаних як із збройною агресією російської федерації, так і загальнокримінального характеру.

Зокрема, Сергій Василина відзначив необхідність забезпечення громадського порядку на території області, контролю за використанням зброї, а також документування обставин вчинення воєнних злочинів, проведення необхідних слідчих дій та систематизації результатів цієї роботи. 

«Поряд із розслідуванням наслідків збройної агресії російської федерації необхідно скоординувати роботу щодо виявлення та реагування на факти незаконного використання гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги з метою отримання прибутку.

Крім іншого, вимагаю невідкладного реагування на факти заволодіння транспортними засобами та іншим майном цивільних громадян, які набули системного характеру», - зазначив Сергій Василина.  

У ході наради напрацьовані конкретні узгоджені заходи для подальшої консолідації зусиль правоохоронців регіону з метою забезпечення ефективної діяльності на зазначених напрямах.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини