Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:19:28

Поліція затримала вже друге авто, що перевозило газети з "чорним піаром"

28.09.2020   08:11Агенцiя

Надвечір 25 вересня співробітники Управління карного розшуку, роти поліції особливого призначення та Управління патрульної поліції в селі Киселівка під Черніговом зупинили перевізників «чорного піару».

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції. Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля BMW з європейськими номерними знаками перебував чернігівець 1983 року народження.

За оперативною інформацією поліцейських, ця автівка упродовж останніх декількох днів побувала в ряді районів Чернігівщини, які входять до одномандатного виборчого округу №208. В усіх випадках її візити супроводжувалися поширенням газет з ознаками чорного піару проти одного з кандидатів у народні депутати.

На момент затримання автомобіль був завантажений такими ж газетами, що не містять відомостей про тираж та видавця або відповідального за випуск.

Друковану продукцію було долучено до матеріалів провадження, відкритого раніше за частиною 2 статті 160 Кримінального провадження -  пропозиція, обіцянка або надання виборцю неправомірної вигоди.

Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що вчора у Бахмачі поліція виявила молодиків, які поширювали «чорний піар».

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.