Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:00:07

Микитась увійшов у 10-ку найефективніших народних депутатів України

13.06.2019   18:29Агенцiя

Максим Микитась увійшов у 10-ку народних депутатів, що найефективніше працюють на округах. За кількістю коштів, залучених для вирішення проблем громадян, він посідає 7 місце у Верховній Раді.

Причому він досяг таких успіхів, не будучи членом провладних партій - БПП чи «Народного Фронту».

Максим Микитась у цьому році залучив 51,4 млн грн субвенцій на розвиток свого 206 округу на Чернігівщині. Це один з кращих показників серед депутатів Верховної Ради. Такі дані оприлюднив громадський рух «Чесно».

Діяльність депутата спрямована на підвищення якості життя людей, створення більш комфортних умов у містах і селах. Максим Микитась постійно залучає кошти на допомогу дітям, людям з особливими потребами, воїнам, що захищають країну на Сході. Його робота на Чернігівщині дозволяє добиватися системних змін.

Як відомо, отримання регіонами субвенцій на соціально-економічний розвиток великою мірою залежить від ініціативності народних депутатів. Уряд спрямовує кошти за їхніми запитами.

За сприяння депутатауже втілено цілу низку проектів з ремонту доріг і зупинок, освітлення вулиць, благоустрою парків і відпочинкових зон. Довготривалою програмою Микитася став ремонт під’їздів житлових будинків. На цей напрям депутат уже «вибив» в уряду 3 млн грн. Стільки ж само – нареконструкцію скверів у районі Масани Чернігова.
З його ініціативи постійно ведеться ремонт і будівництво амбулаторій та освітніх закладів, оздоровлення дітей у таборах. Системну допомогу отримують школи. Зокрема, виділено 4,5 млн грн на закупівлю мультимедійного обладнання й комп’ютерної техніки для шкіл області.

Депутат налаштований і надалі добиватися якісних змін в інтересах краю.

Зокрема, в Іванівці Чернігівського району під його особистим контролем триває будівництво Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу). У чернігівському житловому масиві на Шерстянці будується міні-стадіон.

Активно працюючи в окрузі, який включає Ріпкинський і Чернігівський райони, Максим Микитась має досить високу підтримку. За даними ЗМІ, його нинішній рейтинг переважає 40%. Якщо він балотуватиметься на нинішніх парламентських виборах – усвоєму окрузіне матиме серйозних конкурентів.

Не дивно, що проти нього вже почали працювати бруднимиметодами. Так, 11 червня ЦВК зареєструвала кандидатом по виборчому округу №206 повного тезку чинного нардепа. Технологія висування «клонів» добре відома. Вона дозволяє дезорієнтувати виборців лідера перегонів, які помилково віддадуть голос за його однофамільця.

Очевидно, що в разі обрання нової людини темп змін буде втрачено. Адже новий депутат буде змушений вивчати проблеми округу з нуля. До того ж, він не матиме досвіду залучення коштів від уряду та приватних інвесторів, тому проблеми людей можуть лишитися не вирішеними.


Андрій Бажай, pr

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини