Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:24:55

Ніжин: рішення про підняття тарифу на проїзд у громадському транспорті прийнято

21.04.2018   10:03

19 квітня, у малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету на чолі з міським головою Анатолієм Лінником.

Анатолій Валерійович розпочав засідання з приємної події - привітання голови Громадської ради, члена виконавчого комітету Дорохіна Володимира Гранлісовича квітами  з нагоди Дня народження. Він побажав імениннику міцного здоров'я, успіхів, мирного неба і продовжувати з такою ж самовідданістю служити на благо громади міста.

Потому перейшли  до розгляду питань порядку денного.

На порядок денний було винесено 4 проекти рішення, 5 рішень винесені на розгляд у робочому порядку:
1. Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту.
2. Про переоформлення особових рахунків.
3. Про постановку на квартирний облік та зняття з квартирного обліку.
4. Про погодження матеріалів судової будівельно-технічної та земельно-технічної експертизи.
5. Про надання матеріальної допомоги.
6. Про виділення коштів на придбання  ритуального вінка.
7. Про запровадження послуги з патронату над дитиною.
8. Про виділення коштів на придбання медалі «Почесний громадянин»
9. Про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 28.12.2018 №348 «Про створення та затвердження складу комісії з погодження  розміщення тимчасових споруд та  засобів пересувної дрібно-роздрібної торговельної мережі на об’єктах благоустрою».

Знову жваві обговорення викликав проект рішення" Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту". Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко підняв питання про включення соціальних інспекторів до списку пільгового перевезення. Перший заступник міського голови Григорій Олійник додав, що дана категорія людей повинна мати посвідчення з фотографією, а також внести ці зміни у дане рішення. Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що незважаючи на нагальну проблему з пасажирським транспортом, яка вже довго обговорюється, треба мати до кожного повагу і бути толерантними як до пасажирів, так і до перевізників, у всьому повинен бути баланс, а також нагадав, що оголошено конкурс по маршрутах № 11,12,13. Також, Григорій Олійник акцентував звернути увагу на дорожню інфраструктуру та на проблеми перевезення людей на роботу. З 12 присутніх членів виконавчого комітету 9 проголосували за даний проект, проект рішення був прийнятий.

Також обговорили проект рішення “Про запровадження послуги з патронату над дитиною”, представлений начальником відділу служби у справах дітей Рацин Наталією Борисівною, яка зазначила, що всього в Україні 27 патронатних сімей, з них  дві - у Чернігівській області. У Ніжині з’явилася двадцять восьма така сім’я,

Всі проекти рішень були прийняті членами виконавчого комітету, а більшість з них - одноголосно.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини