Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:29:07

Чорнушна кампанія свого не досягне

07.04.2018   11:18Агенцiя

Світлому святу Воскресіння передує страсний тиждень. Звершенню великих справ – труднощі і випробування. Бо протидію спричиняє дія. Рух, розвиток, прагнення завжди викликають заздрісний опір.

Так було і буде. Але страсті минають і за ними наступає Великдень. Це – традиційна народна мудрість, та мораль, яку нам дарує це свято. А ще – вчить нас не тримати зла і відпускати образи.

За цими принципами стараюся жити і я – не злитися і не злити, а з щирою усмішкою і чистим серцем, у мирі з собою і світом, з натхненням і впевненістю – вперед невідступно!

От і зараз – останні декілька тижнів – страсті.
Чорнушна інформаційна кампанія проти мене – випробовує, але мети своєї не досягне!

Може, дехто і правда думає, що публікації наклепів і бруду можуть змусити мене звернути зі шляху. Даремно:)
Такі технології може й працюють у столиці чи ще десь, але не у нас на Чернігівщині. Тут громади згуртовані, а люди щирі – знаємо своїх, а якщо і не знайомі – відчуваємо, хто є хто і що до чого робиться. Так і зараз.

Щире спасибі всім вам, хто телефонує, пише, переживає і підтримує під час цих чергових, але, все ж, неприємних страстей. Дякую і запевняю, що не піддамся, не поведуся, поставленої мети нинішня брудна кампанія не досягне. Невідступно вперед! І, звісно, – пліч-о-пліч із громадою, земляками, вами!

Окремо висловлюю вдячність тим, хто не піддається на провокації та спокуси – Чернігівським мас-медіа: редакторам, журналістам, видавцям, блогерам і всім іншим, хто не продається. Це у нас із вами спільне, те, що об’єднує і надихає.

Вітаю щиро з наступаючим світлим Великоднем!
Сил, наснаги і лише хороших новин:)


Валерій Куліч

https://siver.com.ua/news/chornushna_kampanija_svogo_ne_dosjagne/2018-04-07-22098

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.