Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:16:15

Звіт за перші 100 днів роботи депутата обласної ради Віктора Кияновського

24.03.2016   15:15Агенцiя

За перші 100 днів депутатської діяльності Кияновського Віктора Павловича – депутата Чернігівської обласної ради сьомого скликання, голови постійної комісії з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин, на сесійних засіданнях, в роботі зазначеної комісії було ініційовано:

- подання запиту щодо розгляду питання підвищення тарифів на послуги з теплопостачання в смт. Дружба;
- подання депутатського запиту щодо вирішення питання із скидання технологічних стоків до річки «Іченька», що розташована поблизу селища Хаєнки Ічнянського району Чернігівської області.

За ці, більш, ніж 3 місяці на місцевому рівні розглянуто близько двадцяти звернень громадян та 15 прийомів виборців в населених пунктах Ічнянського району (а це близько 150 громадян).

Основними проблемами, порушеними у зверненнях є надання матеріальної допомоги на лікування інвалідам, дітям сиротам, допомога на придбання обладнання, одягу і т.д., виділення коштів на реконструкцію очисних споруд, вирішення питань щодо зниження тарифів на теплопостачання, водовідведення,  проведення капітального ремонту доріг, щодо правильності нарахування пенсії і т.п.

Благодійна допомога: Віктор Павлович постійно надає благодійну матеріальну допомогу учасникам АТО (забезпечення продуктами харчування, одягом, лікарськими препаратами та інше), а також на інше спрямування, зокрема:

- утримання дитячого спортивного клубу «Берег» (бокс);
-  придбання дитячому садку №1 та школам міста Ічня (обладнання, устаткування, меблів і т.д);                                             
-    надання посильної матеріальної допомоги на організацію традиційних новорічних свят дитячим садкам, школам Ічнянського району;
-    придбання подарунків дітям дошкільного віку та дітям 1 - 4 класів шкільного віку в Ічнянському районі Чернігівської області;
- з 01.11.2015 року започаткованопривітання людей похилоговіку з ювілейними датами: 90, 95, 100 років, за участю представників місцевої влади та представників громадськості;  за цей період (листопад, грудень, січень) вітання отримала 21 особа.
- участь у вирішенні питання зниження тарифів  для населення
смт. Дружба Ічнянського району про надання послуг  з теплопостачання;
- з 01.09.2015 року запроваджена соціальна програма «Здорова дитина – успішна Україна», яка передбачає забезпечення дітей дошкільного та шкільного віку (1 – 4 класи) Ічнянського району безкоштовним молоком;
- за сприяння депутата спільно із Службою автомобільних доріг у Чернігівській області проведено капітальний ремонт доріг за напрямками: Ічня - Прилуки, Ічня – Монастирище, Ічня – Борзна. На даний час дороги перебувають в задовільному стані.

За ініціативи депутатавиділено грошові кошти в розмірі один мільйон триста тисяч гривень із обласного бюджету та екологічного фонду на проведення робіт по реконструкції очисних споруд  в місті Ічня.

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду в Ічнянському районі:
-ремонт дитячого відділення центральної районної лікарні - комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ічнянська центральна районна лікарня», придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентаря для дитячого відділення.

Заплановано: активна сесійна робота по підтримці та реалізації всіх програм Аграрної партії України, а такождо 01.05.2016 року виконати заходи щодо покращення побутових тажитлових умов(комплексна заміна мебельного обладнання) для дитячогосадочку №1 в м. Ічня.

До теми:

Звіт за 100 днів роботи фракції Аграрної партії України в Чернігівській обласній раді

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини