Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:08:15

БФ “Поліський оберіг” в 2015 році надав матеріальну допомогу майже 13000 осіб

15.11.2015   18:22Агенцiя

Гуманітарна, фінансова та консультативна допомога людям, які потребують підтримки — це завдання, реалізацією яких вже більше чотирьох років системно займається Благодійний фонд “Поліський оберіг”, зокрема у рамках програми “Рука допомоги”.

Кількість заяв на матеріальну допомогу від мешканців Чернігова значно збільшилася в жовтні 2015 року. Після їх опрацювання правління фонду прийняло рішення збільшити фінансування в рамках програми “Рука допомоги”. В зв’язку з цим з 11 листопада були відкриті додаткові офіси, в яких мешканці міста писали заяви та отримували матеріальну допомогу.

Всього у 2015 році матеріальну допомогу від фонду отримали вже 12 834 мешканця Чернігова. Це одна із найбільших соціальних програм, що була реалізована на Чернігівщині.

Підтримку також отримують жителі районів області, вимушені переселенці та люди, що потребують посиленої уваги суспільства не залежно від місця проживання чи інших обставин на розсуд правління Благодійного фонду.

Додатково повідомляємо, що Владислав Атрошенко не входить до керівних органів фонду “Поліський оберіг” та не впливає на рішення правління організації в зв’язку з його участю у виборах міського голови Чернігова.

Прес-служба БФ “Поліський оберіг”

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.