Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:21:33

За дорученням Олександра Соколова завершують реконструкцію перехрестя біля "Голівуду"

10.11.2015   16:13Агенцiя

Все, що в місті робиться для комфорту і безпеки – заслуга команди міського голови.

На численні звернення громадян Чернігівським міським головою Олександром Соколовим прийнято рішення завершити реконструкцію перехрестя вулиць 77 гвардійської дивізії та Київської за кошти міста. З бюджету Чернігова було виділено 681 тис. грн. Тут уже встановлені світлофори, доробляється асфальт, переносяться газові труби, встановлюються нові дорожні знаки.

- Реконструкція перехрестя вулиць триває з 2009 року, - розповідає начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Анатолій Дзядзько. - Спочатку розпорядником робіт було управління капітального будівництва міської ради. Воно виготовило документацію, пройшло експертизу.

Потім субвенцію на будівництво виділив Київ. Розпорядженням голови облдержадміністрації замовники робіт були змінені. Об’єкт передали обласному управлінню капітального будівництва. І область цей об’єкт не доробила. На сьогоднішній день уже немає такого поняття як субвенція на будівництво. І грошей з Києва на це ніхто не дасть.

По перше, об’єкт аварійно небезпечний. Тут дуже високий рух автотранспорту, і без світлофору проїхати складно. А після відкриття торгівельного комплексу «Голівуд» транспорту ще додалося.

По друге – асфальт на перехресті покладений у два шари, а на вулиці Київській - в один.  Якщо його не доробити, асфальт навесні виб’ється і на ремонт треба буде викинути до ДВОХ мільйонів гривень.

Тому міський голова Олександр Соколов вирішив добудувати це перехрестя. Всі дорожні роботи завершать до 11 листопада.

Всі заяви представників кандидата в мери олігарха Атрошенка, що це його заслуга, не відповідають дійсності.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини