Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:33:09

Чи оберуть чернігівці свого мера в один тур?

19.10.2015   11:54Агенцiя

Саме так виглядає головна інтрига цих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня.

Чергові дані соціологічного дослідження оприлюднив авторитетний в Чернігові “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень”.
Згідно з результатами опитування на дільниці потенційно готові прийти понад 70% чернігівців:

Чи плануєте ви брати участь у місцевих виборах 25 жовтня?




Щодо симпатій до політичних партій, тут продовжує лідирувати команда Владислава Атрошенка. Всього ж до міської ради станом на середину жовтня проходить 4 політичні сили:

Якби вибори Чернігівської місьокї ради відбулися наступної неділі, кому б ви віддали свій голос? (від загальної кількості виборців, які готові взяти участь в голосуванні та визначилися з кандидатом):



Решта партій не долають 5-ти відсотковий бар’єр.

Стосовно виборів міського голови, то тут два явних лідера, при чому, відрив Атрошенка від Соколова складає понад 15%.

Якби вибори міського голови відбулися наступної неділі, кому б ви віддали свій голос? (від загальної кількості виборців, які готові взяти участь в голосуванні та визначилися з кандидатом).



Решта кандидатів набирають менше 10% голосів чернігівців.

Отже, головною інтригою 25 жовтня буде те, чи відбудеться повторне голосування за майбутнього міського голову. В разі проведення, другий тур відбудеться 15 листопада, тобто за 3 тижні. Згідно з результатами опитування, в разі проведення другого туру відрив Атрошенка від Соколова значно зростає.


Опитування проводилося з 13 по 16 жовтня в Чернігові. Методом особистого інтерв’ю було опитано 1100 респондентів від 18 років, мешканців Чернігова. Теоретична похибка не перевищує 3,0%. Замовник - ТРО “Ліга”.


P.R.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини