Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:50:58

Відкрите звернення партії "Батьківщина"

22.06.2015   18:09Агенцiя

Партія "Батьківщина" завжди виступала за єдність демократичних сил.

Ми неодноразово наголошували на необхідності формування в парламенті більшості депутатів, які твердо стоятимуть на демократичних, проєвропейських позиціях, бо тільки так країна зможе здійснити докорінні зміни, що принесуть нашим співвітчизникам мир і достаток.

Увійшовши до парламентської коаліції, ми відповідально заявили про готовність підтримувати всі рішення, які відповідають державним інтересам, не ставити власні амбіції вище національних, оскільки «Батьківщина» є державницькою політичною силою.

У нас є чітке розуміння того, що під час військової агресії з боку іноземної держави Україні потрібна єдність політичних команд, а не виборча конкуренція.

Саме з цих причин партія прийняла рішення підтримати єдиного кандидата від коаліційних сил на позачергових виборах у парламент. Зокрема, «Батьківщина» не стане висувати своїх представників на 205-му мажоритарному виборчому окрузі, щоб дати змогу перемогти кандидату від Блоку Петра Порошенка – Сергію Івановичу Березенку.

Це дозолить не тільки посилити депутатську більшість, а й завадить реваншу кланів та антиукраїнських сил. Лише об’єднавшись ми зможемо разом продовжити формувати у парламенті армію тих, хто готовий змінити, переломити, посилити ситуацію на фронтах, зробити державу сильною як на полі бою, так і в тилу. Це єдиний правильний шлях. Країні як ніколи до цього потрібна єдність демократичних сил.

Закликаємо партнерів по коаліції підтримати нашу ініціативу. Україна не може дозволити повернення до сценарію, коли конфлікти у демократичному таборі, а також закулісні домовленості з антиукраїнськими силами призвели до формування в Україні диктатури, розстрілу Майдану, анексії Криму та війни на Сході. Разом ми переможемо!


Слава Україні! Героям Слава!


PR

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини