Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:41:29

Кличко з Атрошенком узгодили зменшення ціни на хліб

16.03.2015   09:04Агенцiя

Після подорожчання хліба в Києві, викликаного зростанням цін на борошно, пальне тощо, київський міський голова Віталій Кличко провів переговори з головою наглядової ради ВАТ "Хліб Києва" Владиславом Атрошенком.

Київський міський голова стурбований зростанням ціни на соціальні сорти хліба. А чернігівський не турбується?

"Так, ми розуміємо ситуацію і усвідомлюємо соціальну відповідальність. Аргументи мера були переконливими. Ми повернемо ціни на рівень 1 березня і сьогодні наше завдання - якнайшвидше розгортати і розвивати мережу кіосків з продажу соціального хліба. Де соціально незахищені кияни зможуть купувати доступний хліб. У цих кіосках, до домовленостей з міською владою цінами на кінець грудня, хліб коштуватиме: Український - 5,94 грн, пшеничний - 4,80 грн, батон нарізний - 4,86 ​​грн. Вже в суботу, максимум у другій половині дня, буде стара ціна на соціальний хліб ", - сказав Владислав Атрошенко.

Питається в задачі - а чому чернігівська міська влада не дбає про кіоски з продажу соціального хліба? Чи чернігівські пенсіонери такі багаті?

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.