Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:26:43

Державний кордон України в межах області цілодобово контролюється Чернігівським прикордонним загоном

06.02.2015   09:24Агенцiя

Про це 5 лютого, повідомив перший заступник начальника Чернігівського прикордонного загону – начальник штабу, підполковник Микола Марченко під час засідання тимчасової контрольної комісії обласної ради по обороноздатності Чернігівської області та роботі правоохоронних і контролюючих органів в умовах ймовірної агресії.

У центрі уваги засідання комісії, яке провела голова постійної комісії обласної ради з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики Олена Дмитренко, серед іншого було питання охорони державного кордону України на території Чернігівської області.

Інформуючи депутатів обласної ради, які увійшли до складу тимчасової контрольної комісії згідно з рішенням двадцять третьої сесії обласної ради, підполковник Микола Марченко зазначив, що ситуація на кордоні залишається стабільною. Українсько-російська ділянка державного кордону цілодобово охороняється прикордонним загоном, а пропуск через державний кордон осіб, транспортних засобів і вантажів здійснюється в умовах посиленого контролю.

За словами Миколи Марченка, чернігівські прикордонники укомплектовані необхідними засобами, але додаткове оснащення загону новітніми системами спостереження та зв'язку стало б запорукою забезпечення недоторканності рубежів.

Обговоривши шляхи координації діяльності державних та відповідних правоохоронних органів з громадськими організаціями щодо забезпечення охорони державного кордону України, учасники засідання вирішили вже наступного тижня провести моніторинг прикордонної зони та відповідної служби.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини