Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:22:03

Опозиційний блок показав політичну платформу та список кандидатів до Верховної Ради

22.09.2014   09:29Агенцiя

«Опозиційний блок» показав першу десятку кандидатів у народні депутати України для участі у парламентських виборах. Політичну силу очолив Юрій Бойко, екс-віце-прем’єр, досвідчений політик, топ-менеджер в енергетичній та промисловій сферах державного управління.

У першу десятку увійшли також голова фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул, екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Президент Всеукраїнського єврейського конгресу, голова партії ВО «Центр» Вадим Рабинович, голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін, екс-генеральний директор «Азовсталі» Олексій Білий, народний депутат Нестор Шуфрич, лідер партії «Україна — Вперед!» Наталія Королевська, голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтєєва, перший заступник голови Національного комітету Партії розвитку України Микола Скорик.

«Опозиційний блок» — це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян об’єднатися та зберегти єдність країни та життя людей», — заявив Юрій Бойко.

Він підкреслив, що учасники блоку — не партії, а окремі політики, яких об’єднала мета збереження України, захист її громадян та відновлення миру на її землі.

«Україна сьогодні у найтяжчому стані з часів Великої Вітчизняної війни», — говориться у заяві лідера блоку. — «Ця влада з першого дня втрачає територію, вона не здатна управляти країною та впевнено штовхає її в економічну прірву: маємо тотальне зубожіння людей, колапс економіки, параліч в енергетиці. Країну привели до того, що смерть людини перестала бути трагедією. Тепер це просто статистка, цинічна та нелюдська. Ця влада не бачить очевидних речей і не чує цілі регіони», — відмітив Юрій Бойко.

«Більш неефективної, неправдивої та слабкої влади не було за всі 23 роки існування незалежної України», — йдеться у заяві лідера блоку. — «Наше завдання — змусити владу відповісти за свої дії перед народом та захистити громадян».

«Ми нарешті припинимо війну та відновимо Донецьку та Луганську області. Ми налагодимо діалог із сусідами. Недолугість нинішнього керівництва призвела до зупинки сотень підприємств, пов’язаних багаторічними коопераційними зв’язками. Тисячі наших співгромадян втратили роботу та зарплату», —заявив лідер Опозиційного блоку.
З його словами, «Опозиційний блок» має намір захищати інтереси української економіки.

«Ніколи ще країна не була такою беззахисною перед зимовим періодом. Нам пропонують повернутися у кам’яний вік — грітися біля вогнищ та запасатися «буржуйками». Але ми, на відміну від них, вміємо керувати країною. І ми не можемо стояти у стороні. Ми забезпечимо тепло та світло у будинках українців. Ми збережемо робочі місця та захистимо українську промисловість. Держава має зберегти для наших експортерів усі ринки, включаючи російський», — каже Юрій Бойко.

Лідер опозиційної політичної сили також заявив про готовність відстоювати інтереси всіх українців, незалежно від регіону їх проживання. Адже на Південному Сході також живуть українці.

Відповідно, не маючи належного представництва жителів Південного Сходу, новообрана Верховна Рада не буде легітимною і не зможе об’єднати країну. «Опозиційний блок» готовий відстоювати погляди всіх громадян, незалежно від місця їх проживання».

«Опозиційний блок», за словами Юрія Бойка, бореться за єдність України, у якій голос кожного регіону буде почутий, кожна область отримає права та повноваження.

«Ми виборемо реальну децентралізацію влади і розширимо права регіонів у тому обсязі, у якому це дозволить поліпшити економічну та політичну ситуацію. Усі регіони зможуть вільно розпоряджатися більшою частиною своїх доходів. Тільки таким чином ми збережемо країну єдиною!», — вважають в «Опозиційному блоці».


Перша «десятка» виборчого списку партії «Опозиційний блок»

 


Прес-служба Партії розвитку України

PR

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.