Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:37:37

Голова обласної ради відвідав Семенівку

15.09.2014   07:42

12 вересня, перебуваючи в одноденній відпустці за свій рахунок, голова обласної ради Микола Звєрєв відвідав районний центр Семенівку.

Свій візит керівник використав для неформального спілкування з місцевими громадським активістами, прийому громадян та моніторингу обороноздатності району, який, як відомо, знаходиться на кордоні з Російською Федерацією.

Окрім того, Микола Звєрєв взяв участь у мітингу, який семенівчани провели щоб сказати своє рішуче «ні» політикам, які за допомогою майже нічим не прихованого підкупу намагаються завоювати довіру виборців. Звертаючись до учасників зібрання, очільник області закликав їх не довіряти одіозним політикам. Він також висловив сподівання, що закон про люстрацію, якого під час Революції Гідності вимагали українці, врешті буде прийнято і від управління державою відсторонять багатьох негідників.

Цього ж дня, на запрошення семенчанина, інваліда Віктора Деденка голова обласної ради побував у нього вдома. Керівник ознайомився з умовами проживання цієї мужньої людини. Адже з дитинства пан Віктор навчився все робити без рук сам. В своєму будиночку він мешкає один і лише час від часу до нього навідується сестра, яка допомагає йому по господарству. На обійсті у господаря дуже затишно, чисто і багато квітів. Як з’ясувалося, Віктор Деденко три місяці провів на Майдані, де разом з багатьма своїми земляками протестував проти свавілля режиму Януковича. Зараз він продовжує активну громадську діяльність, про що і розповів голові обласної ради.

Віктор Деденко не звик скаржитися на життя, усі проблеми він намагається вирішувати особисто. Однак, єдине, про що він попросив Миколу Звєрєва, так це про допомогу з ремонтом даху, який вже кілька років поспіль протікає. Керівник обласної представницької влади пообіцяв вже найближчими днями допомогти інваліду з ремонтом будинку. Під особистий контроль керівника також взято вирішення й інших проблем жителів Семенівки з якими вони до нього зверталися.

Як розповів Микола Звєрєв, практика його неофіційних відвідувань районів області триватиме й надалі.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини