Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:53:02

"Зміна" відкрила сезон

19.06.2014   08:34Агенцiя

Табір «Зміна» що у Седневі, вже вкотре відкриває свої обійми для дітей-вихованців шкіл-інтернатів області. Цього року заплановано не лише відпочинок та оздоровлення, а й ознайомчі екскурсії по різних містах України.

Сьогодні відбулося урочисте відкриття літнього сезону відпочинку, на якому лунали теплі слова, народні пісні, патріотичні гасла та дитячий сміх. Привітати керівництво табору та дітлахів завітали начальник обласного управління освіти і науки Анатолій Заліський та Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України.

За все літо табір приймає понад три сотні малюків. Дозвілля у дітей найрізноманітніше: окрім святкових вечорів, спортивних змагань та перегляду кінофільмів, дітлахи вирушають на екскурсії до Батурина, Менського зоопарку, Київського дельфінарію та відвідують різні музеї та виставки.

До речі, цього року у зв’язку із політичною ситуацією до табору приїхали відпочивати двоє малюків — братик і сестричка — зі сходу України. За словами директора табору Олени Тилькун, малеча вже звикла до умов та знайшла собі друзів.

Більшість дітей відпочиває у таборі вже не вперше. Кажуть: де б не були, завжди хочеться повернутися до рідної «Зміни», адже за стільки років вже стали близькими один одному.

http://chodtrk.com.ua/?p=15334

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини