Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:53:33

Чернігівська "Батьківщина" провела обласну конференцію

27.03.2014   18:58Агенцiя

27 березня відбулася конференція Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина». 

Завданням першого етапу XIII конференції обласної організації ВО «Батьківщина» було: обрати делегатів на XІІ З’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та обговорити суспільно-політичну ситуацію в Україні.

До президії конференції було обрано присутніх: голова Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола, народний депутат 4-5-6 скликання Віталій Корж, та голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв.

На конференцію з’їхалися делегати з усіх міст та районів Чернігівщини. Участь в заході взяли 32 делегати та 22 запрошених членів партії.

Виступаючи перед присутніми голова організації Олександр Кодола проаналізував звітний період роботи організації та поточну суспільно-політичну ситуацію в державі: «Росія скористалась хиткою політичною ситуацією в Україні та захопила територію Криму. Наша головна задача – вести роботу, направлену на об’єднання всього українського народу як територіально, так і духовно. Ми маємо без зайвого пафосу відстояти здобутки Революції Гідності – революції, у якій загинули найкращі представники української нації, у якій було скинуто злочинний, кривавий режим тирана Януковича. Майдан ще не закінчився, поки на посадах залишаються бандити, хабарники, що думають, що втримаються у кріслах посадовців незалежно від того, хто при владі. Наша політична сила складається з кожного з нас і діяльність кожного формує імідж політичної сили в цілому».

Також Олександр Кодола відзначив, що в надскладних умовах, які склалися в країні та на місцях, голови районних партійних організацій гідно вистояли перед громадою і перед високими ідеалами Майдану.

Щодо суспільно-політичної ситуації в країні виступили також голова обласної ради Микола Звєрєв та народний депутат Віталій Корж.

На конференції були окреслені головні завдання на найближче майбутнє, передовсім, це активна участь у президентській передвиборчій кампанії. До участі у ХІІ З’їзді партії «ВО «Батьківщина», який планується відбутися в Києві 29 березня, було обрано делегатів від Чернігівської області у складі 16 осіб.


Прес-служба Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.