Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:27:44

У причепному вагоні їздив не Рибак, а Рибаков

14.08.2013   07:58Агенцiя

5 серпня в ЗМІ вибухнув скандал за участю спікера Верховної Ради Володимира Рибака. З’явилося повідомлення про таємничий кортеж з номерами ВР, що під’їхав прямо до потяга Ковель-Київ. Начебто в повній темноті Рибак сів до причепного VIP-вагону, а його охоронці довго вантажили паперові пакети з бутіків. Потім іще й зупинили потяг посеред лісу під Шепетівкою, і перечіпляли цей горезвісний вагон.

Рибаков Ігор

Рибаков Ігор

Сам пан Рибак все заперечує і навіть збирається подавати позов до Генпрокуратури.

Наш Інформатор з’ясував, що інформація в ЗМІ була не достовірною. Як кажуть, почули дзвін, а не знають, де він. У VIP-вагоні їхав не спікер Рибак, а позафракційний народний депутат Ігор Рибаков. Вагон був найнятий ним на Південно-Західній залізниці і рухався за маршрутом Одеса-Ковель. Вся інша інформація представлена в ЗМІ відповідає дійсності.

Нагадаємо, Ігор Рибаков відомий своєю пристрастю до ефектних поїздок “с ветерком”. Так, під час виборчої кампанії він з’являвся на своєму 207 окрузі, прилітаючи … на вертольоті! Тому нічого дивного в VIP-вагоні для нього немає.


http://informator.su/u-prichepnomu-vagoni-yizdiv-ne-ribak-a-ribakov/

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини