Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:59:19

Чернігівська "Наша Україна" та ще 13 парторганізацій виступили проти Віктора Ющенка

11.02.2013   09:34Агенцiя

За період з 29 січня по 5 лютого 2013 року відбулися засідання рад 14 обласних організацій політичної партії "Наша Україна": Волинської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської, міської Київської та Севастопольської, та АР Крим.

Ющенко

Ющенко

Головним лейтмотивом засідань стала вимога до Президії негайно скликати партійний з'їзд, на якому проаналізувати причини кризи в партії, зробити кардинальні кадрові зміни в керівництві та відновити опозиційний курс "Нашої України". За Статутом "Нашої України" цієї кількості парторганізацій достатньо для прийняття Президією рішення про скликання З'їзду Партії.

Усі вищезгадані організації вимагають невідкладних дій щодо виходу партії з кризи та відновлення повноцінної діяльності "Нашої України".

Ради обласних організацій засуджують курс В.Ющенка і його оточення на розкол "Нашої України" та збереження лояльності до влади Януковича та Партії регіонів.

Зокрема, Київська міська організація "Нашої України" засудила нестатутні дії В.А. Ющенка щодо зриву засідання Політради Партії 26 січня 2013 року. "Проведення паралельного зібрання членів Політради в готелі "Київ" спрямоване на відтягування З'їзду "Нашої України", на якому буде дана оцінка результатів парламентських виборів - 2012 та накреслена нова стратегія Партії". Київські "нашоукраїнці" переконані, що треба зробити все, щоб партія Майдану не була технічною структурою для Партії регіонів, а саме цього, на думку партійців, прагнуть "провладні сили в партії на чолі з братами Ющенками".

Київська обласна організація закликає лідерів партії відкинути особисті амбіції та зосередитися на пошуку компромісів. Організація запропонувала текст "Універсалу партійної єдності", згідно з яким З'їзд має відбутися до 23 березня, і всі кадрові рішення та питання курсу партії повинен вирішити З'їзд. Текст "Універсалу" надіслано В.Ющенку та С.Бондарчуку для підписання.

Попри різну тональність заяв, партійців з різних областей об'єднує одна думка - партії потрібні кардинальні зміни, а подальшу її долю мають вирішувати саме делегати З'їзду "Нашої України".

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини