Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:31:05

Користуйтеся послугами служби зайнятості ОНЛАЙН

20.10.2021   09:53Агенцiя

Служба зайнятості сьогодні – це сервісна установа сучасного формату, у якій можна отримувати послуги онлайн.

Для них у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості  https://chg.dcz.gov.ua/ - найбільша база вакансій в межах країни, електронна черга для безробітних, електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи, платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, освітній портал. Аби скористатися ними, достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернету, або необхідні додатки у своєму гаджеті. А тепер про все це більш детально…

Пошук роботи та працівників онлайн

 Отож, шукати роботу та працівників можна за допомогою бази вакансій державної служби зайнятості, яка містить пропозиції легальної роботи від роботодавців в межах країни та оновлюється щодня.

До того ж, бажаючі знайти роботу у м.Чернігові, Ніжині та Прилуках можуть скористатися інтерактивними картами вакансій, створеними  рекрутерами служби зайнятості за допомогою онлайнсервісу Google – «Мої карти». Пошук здійснюється шляхом переміщення курсору вулицями міста або введенням у пошуковому полі ключових слів. Карти регулярно поповнюються новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та контакти рекрутерів.

Електронна черга реєстрації безробітних та електроні кабінети для роботодавців та шукачів роботи

 Сьогодні людині, яка опинилася без роботи, можна записатися на первинний прийом до фахівця служби зайнятості дистанційно, не виходячи з дому. Варто лише скористатися сервісом із онлайнреєстрації, який доступний на порталі державної служби зайнятості.

Там же роботодавці та безробітні можуть створити електронні кабінети. Цей зручний онлайнсервіс допоможе зберегти безцінний ресурс - час.

 Користуючись електронним кабінетом, роботодавці можуть оперативно здійснювати пошук необхідних кадрів, переглядати резюме безробітних, слідкувати за станом укомплектування заявлених вакансій, виконання договорів, подавати звітність тощо.

 Безробітні ж за допомогою електронного кабінету можуть самостійно здійснювати пошук роботи, подавати резюме, переглядати дату та час відвідування служби зайнятості, нарахування та виплати, графік проведення заходів.

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри

 Цей сервіс з онлайнтестування створено з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Він дає можливість всім бажаючим пройти комплексне профорієнтаційне тестування та оцінити власний потенціал (здібності, інтереси, можливості), аби усвідомлено обрати майбутню професію та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Освітній портал

 Це проект державної служби зайнятості для успішного працевлаштування українців. Для всіх, хто прагне опанувати нові знання та розвивати власні компетенції, у вільному доступі - онлайнкурси, вебінари, дистанційні навчальні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та безліч іншої корисної для пошуку роботи та працівників інформації.

Онлайнреєстрація у службі зайнятості

 Сьогодні зареєструватися у службі зайнятості можна онлайн - на сайті державних послуг «Дія» (www.diia.gov.ua). Для цього необхідно обрати послугу "Допомога по безробіттю», виконати кілька простих кроків для реєстрації і наші фахівці допоможуть вам із пошуком роботи. А з мобільним застосунком «Дія» ви можете у службі зайнятості користуватися своїми е-документами.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини