Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:26:04

Інвестиційна програма ПАТ "Чернігівобленерго" на 2018 рік дозволить підвищити рівень надання послуг та обслуговування населення

29.08.2017   07:45Агенцiя

З проектом інвестиційної програми ПАТ «Чернігівобленерго» на 2018 рік мали можливість ознайомитися учасники наради в обласній раді.

Захід відбувся за участю першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука, голови постійної комісії обласної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики Дмитра Іванова та фахівців енергетичної галузі.

Голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач поінформував про проблемні питання постачання і споживання електроенергії, навів приклади європейських країн та окремих областей України стосовно організації роботи з розвитку енергетичної сфери. За словами виступаючого, споживання електроенергії зростає з року в рік, проте Товариство не має необхідних ресурсів для забезпечення безперебійного, якісного та безпечного електропостачання для споживачів області.

До того ж, стан електричних мереж та обладнання, необхідність в додатковій потужності для споживачів електроенергії вимагають значних капіталовкладень, які можуть бути залучені лише за умови впровадження стимулюючого регулювання тощо.

Під час зустрічі зазначалося, що на підставі нормативних документів зроблені відповідні розрахунки та визначені прогнозовані рівні тарифів на передачу та постачання електричної енергії. Відбулося громадське обговорення щодо перегляду тарифів на передачу та постачання електричної енергії. На офіційному сайті ПАТ «Чернігівобленерго» приймалися зауваження та пропозиції усіх зацікавлених осіб.

Разом з тим, присутні ознайомилися з проектом інвестиційної програми на 2018 рік ПАТ «Чернігівобленерго». Реалізація програми, за словами Володимира Ткача, дозволить підвищити рівень надання послуг та обслуговування населення, удосконалити засоби обліку та знизити технологічні витрати електроенергії на її передачу.

Проектом програми заплановано частково покращити технічний стан обладнання, продовжити заміну старих індивідуальних лічильників електричної енергії на нові електоронні багатотарифні, також часткове оновлення парку автотранспортної техніки, засобів зв'язку тощо. Для реалізації запланованих заходів інвестиційної програми передбачається вкладення 662, 403 млн грн.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.