Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:24:17

Полісмени з 5 країн світу переймають досвід у Чернігові

20.09.2019   17:37Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні зустрівся з працівникам поліції з Великобританії, Нідерландів, Естонії, Канади та Іспанії. Вони приїхали у Чернігів у рамках заходів Форуму міжнародної поліцейської асоціації, який проходить в Україні.

Делегація офіцерів працює у Чернігові з 15 вересня, знайомиться із роботою полісменів Чернігівської області. Крім обміну досвідом, програма передбачає знайомство з Черніговом, також делегація полісменів побувала у Чорнобильській зоні.

- Україна обрала європейський вектор розвитку, у тому числі щодо впровадження стандартів роботи поліції. Спільні міжнародні заходи і існують для того, щоб отримати досвід і навчиться одне в одного кращих практик роботи. Сподіваюсь, ваш форум буде корисним у цьому, - звернувся міський голова до офіцерів.

Також Владислав Атрошенко познайомив полісменів із основними подіями з історії Чернігова, а також щодо дій влади з покращення інфраструктури міста за останні роки. Окремо зазначив про основні проблеми міста, зокрема демографічну, нестачу кваліфікованих кадрів через еміграцію до Києва та закордон.

- Решту проблем – будівництво, благоустрій та інші – ми можемо вирішувати самі. Я розумію, що я маю опікуватись вивозом сміття, прибиранням, роботою міської інфраструктури. Але як українця мене не може не турбувати, а що ж тут буде через 100 років. Думаю, над такими питанням задумуються і керівники у ваших країнах, - сказав міський голова.

Владислав Атрошенко побажав, щоб форум був корисним і сприяв реальному обміну досвідом між полісменами країн-учасниць. На завершення запросив приїздити у Чернігів у майбутньому, вже приватно, з сім’ями, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини