Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:14:47

Поліція затримала молодика, який до смерті забив жінку

04.03.2017   08:40Агенцiя

Повернувшись додому напідпитку разом із співмешканкою, чоловік почав «повчати» жертву поліном.

Зранку до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл Прилуччини про смерть 53-річної селянки.

На місце події терміново направилася слідчо-оперативна група в повному складі на чолі з керівництвом. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили труп жінки з множинними синцями на обличчі та тілі.

Правоохоронці одразу почали невідкладні оперативні заходи з встановлення особи, причетної до злочину. Криміналіст ретельно оглянув місце події та вилучив речові докази, які в подальшому були направлені на експертизу. Оперативники провели подворові обходи сусідніх господарств, опитали всіх можливих свідків і встановили коло знайомих загиблої.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів та в результаті злагоджених професійних дій поліцейськими Прилуцького відділу поліції було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив непрацюючий 33-річний чоловік, в будинку якого й проживала жертва.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України молодик затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини