Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:06:07

Пенсіонерка стала жертвою двох зловмисниць

14.04.2016   07:32

Чернігівська поліція розшукує злодійок, які під приводом продажу дешевих светрів викрали у 73-річної пенсіонерки 30 тисяч гривень.

11 квітня до чергової частини Чернігівського відділу поліції звернулася 73-річна жителька обласного центру, яка повідомила, що постраждала від злочинних дій двох жінок.

За словами потерпілої, вдень на вулиці до неї підійшли дві незнайомки та запропонували купити светри за досить низькими цінами - по 100 гривень за річ. Погодившись на пропозицію, жінка запросили незнайомок додому. Вже в квартирі старенька на очах у злодійок дістала з шухляди 5000 гривень і розрахувалася за светри (вона вирішили купити їх оптом аж 50 штук).

В подальшому одна із зловмисниць попросила напитися води. І доки вона з господинею перебувала на кухні, інша злодійка викрала остачу грошей - ще 25 тисяч гривень. Коли ж «гості» покинули квартиру, старенька виявила пропажу грошей, а замість пакунку светрів - муляж із лахміття.

Старенька звернулася по допомогу до поліції. Дії зловмисниць кваліфікуються за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Тривають розшукові та слідчі дії.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.