Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:11:41

Патрульні затримали двох любителів "підвального" майна

19.03.2016   07:39

О пів на третю ночі 17 березня екіпаж патрульної поліції отримав виклик на вулицю Київську. На лінію «102» звернувся один із мешканців будинку № 14 – підвалом їхнього дому ходять невідомі люди.

Автопатруль, який приїхав за адресою, зустріли кілька мешканців будинку, повідомивши, що з підвального приміщення лунає сильний шум, ніби там хтось ламає замки. Тож, викликавши поліцію, вони заблокували вихід із підвалу, щоб ймовірні крадії не змогли втекти.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, поліцейські спустилися до підвалу. В одному з приміщень вони почули шурхіт. Присвітивши ліхтарем, патрульні крізь щілину в дверях побачили силует людини у камуфляжній куртці. Один із поліцейських голосно крикнув: «Патрульна поліція!» і дав команду обізватися тому, хто переховується за дверима. Відгукнулося двоє чоловіків. З’ясувавши, чи мають вони при собі зброю або інші небезпечні предмети, патрульні наказали їм виходити по-одному.

На гору з підвалу у супроводі патрульних вийшло двоє чоловіків. Після проведення поверхневого огляду, який виявив у них викрадені речі власників підвалів, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу і почали встановлювати особисті дані затриманих. Обидва – мешканці Чернігова, які вже мають судимості.

Після огляду місця події слідчо-оперативною групою, яка згодом прибула на місце, затримані особи були доставлені до Чернігівського відділу поліції для проведення подальшої перевірки.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.