Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:21:31

Чернігівській міській лікарні № 1 нагально потрібні ліки

16.04.2015   08:06

Чернігівська міська лікарня № 1 намагалась закупити ліки (160 найменувань), як повідомляє «Вісник державних закупівель».

Конкурсним комітетом лікарні 18.03.2015 були оголошені відкриті торги за скороченою процедурою. Лікарня зазначила наступну причину впровадження скороченої процедури проведення тендеру: «До складу лікарні входять: відділення інтенсивної терапії, кардіологічне відділення, пульмонологічне відділення, отоларингологічне відділення, неврологічне відділення, які надають невідкладну медичну допомогу хворим міста. Лікарські засоби застосовуються для невідкладної медичної допомоги, профілактики, діагностики та лікування захворювань людей або змін стану та функцій організму.

Понад 80% лікарської допомоги, що надається на сьогодні в Чернігівській міській лікарні № 1 Чернігівської міської ради, становить медикаментозна терапія». Міська лікарня №1 намагалась закупити необхідні ліки ще у березні місяці, однак конкурсна пропозиція поступила лише  від ТОВ «БАДМ-Б» і, відповідно до законодавства, конкурсний комітет 06.03.2015 прийняв рішення відмінити торги.

У зв’язку з цим у лікарні виникла нагальна потреба в закупівлі лікарських засобів для надання невідкладної медичної допомоги, профілактики, діагностики та лікування захворювань людей. Тому, для проведення процедури закупівлі ліків, лікарня скоротила термін подання пропозицій конкурсних торгів до 10 робочих днів. Розкриття конкурсних пропозицій відбулось 03.04.2015.

Однак, лікарня в черговий раз була змушена відмінити торги, оскільки на участь у конкурсі не було подано жодної пропозиції. Лікувальний заклад планував витратити на закупівлю ліків 500 000 грн.

З початку року лікарня 4 рази оголошувала про тендерні закупівлі. З яких 2 виявились вдалими. Були закуплені наркотичні та психотропні препарати на загальну суму 1 465 502,6 грн. та засоби дезінфекції – 189 495 грн.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини