Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:39:10

Вдарив табуреткою по голові і знову повернеться до тюрми

05.09.2014   12:20

До Новгород-Сіверського райвідділу міліції, що на Чернігівщині, звернувся 28-річний мешканець села Мурав'ї та повідомив, що його 54-річному батькові нанесли тяжкі тілесні ушкодження в області голови. Від отриманих травм чоловік знепритомнів і син привіз його до районної лікарні.

Для отримання інформації та з'ясування обставин скоєння злочину до лікарні та до місця події, яку вказав заявник, виїхали співробітники міліції району і вже через лічені хвилини після прибуття правоохоронці з'ясували повну картину злочину.

За день до звернення в міліцію батько, який жив з іншою родиною, прийшов провідати свою старшу дочку від попереднього браку. Все було добре поки родичі не сіли за стіл відзначати зустріч. В ході вживання оковитої між батьком та дочкою почалося з'ясування старих образ. В словесну препалку втрутився й 27-річний співмешканець дочки, який, не стримавши емоцій, вдарив старшого від себе чоловіка спочатку кулаком по обличчю, а потім - табуреткою по голові. Батькові стало зле, але дочка, працівниця медзакладу, надала йому медичну допомогу.

Вже наступного дня у себе вдома чоловікові стало так погано, що він знепритомнів. Син від другого браку і відвіз батька до лікарні й повідомив правоохоронців про подію. Лікарі встановили, що людина отримала закриту черепно-мозкову травму, а при проведенні томографії з'ясувалося: поломані 2 кістки черепа. Зараз за життя людини борються лікарі.

Правоохоронці Новгород-Сіверського райвідділу внесли відомості про цей злочин до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Співмешканцю дочки, раніше судимому за нанесення тілесних ушкоджень, обрана міра запобіжного заходу - домашній арешт.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини