Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:34:52

Податківці привітали переможців районного рівня конкурсу дитячої творчості "Очима дитини про бюджет країни"

06.06.2014   07:43

Працівники Чернігівської ОДПІ привітали учасників та переможців районного рівня Всеукраїнського конкурсу «Очима дитини про бюджет країни», який проводиться з метою виховання культури сумлінного платника податків серед учнівської молоді та ознайомлення їх з професією податківця.

Приємно відзначити, що в цьому році для участі у конкурсі до Чернігівської районної інспекції та Куликівського відділення було надано 32 роботи від школярів Чернігівського та Куликівського районів. Всі діти створили неповторні та яскраві роботи, тому суворому журі довелося обирати найкращі, які нагородили дипломами та заохочувальними призами.

Маленькі митці, створюючи художні та літературні твори прагнуть передати , висловити власну позицію щодо сплати податків. Адже саме дитяче, неординарне бачення цієї теми – яскравий приклад для дорослих. Історія конкурсу становить дванадцять років, проте цього річ конкурс проходив у якісно новому форматі, об’єднавши три напрямки дитячої творчості з податкової та митної тематик: художні твори, комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори.

Журі визначило 14 переможців по напрямках: «Художні твори» - 12 робіт, і «Літературні твори» - 2 роботи. Слід особливо відзначити, що за підсумками обласного етапу конкурсу у віковій категорії 9–11 років у номінації: «літературні твори» перемогла Лапко Аліна (смт.Куликівка), яка створила чудовий вірш про податки.

Щиро вітаємо переможців!

Отже, переможці районного рівня конкурсу за напрямком

Художні твори:

I вікова категорія 9-11 років
1 місце – Гончарова Світлана (Михайло-Коцюбинська школа мистецтв)

II вікова категорія 12-15 років
1 місце – Сіра Катерина(Михайло-Коцюбинська школа мистецтв) та Сергієнко Ірина (Киїнська ЗОШ І-ІІІст.)

2 місце – Ізотова Марія (Кархівська ЗОШ І-ІІст) та Радич Ольга (Михайло-Коцюбинська школа мистецтв)

3 місце –Мельник Альбіна (Михайло-Коцюбинська школа мистецтв)


Літературні твори:

IІ вікова категорія 12-15 років
1 місце – Марцева Тетяна (Жавинська ЗОШ І-ІІст.)

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини