Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:32:50

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

29.05.2014   09:15

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 28 травня по 08 годину 29 травня 2014 року

Протягом доби зареєстровано 5 пожеж в житловому секторі.

1. Пожежа в житловому секторі м. Бобровиця, вул. 30 років Перемоги О 13 год. 20 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150 000 грн.

2. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Підлісне О 15 год. 02 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - розряд блискавки. Збиток - 15 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 60 000 грн.

3. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Тупичів О 16 год. 30 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 6 кв.м. Причина - розряд блискавки. Збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС  на гасіння не залучались.

4. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Ярославка О 17 год. 55 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни та майно. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 140 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі смт Короп, пров. Михайлівський О 01 год. 30 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та майно в ванній кімнаті. Причина - недолік конструкції та виробництва електроустановок, коротке замикання електромережі. Збиток - 20 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 грн.


Інші повідомлення:

28.05.2014 року о 08 год. 35 хв. в м. Мена по вул. Воровського у відчинений люк водопровідної мережі впав кінь. Для надання допомоги залучалось відділення 10 ДПРЧ м. Мена (1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу).
Станом на 06 год. 00 хв. 29.05.2014 року в наслідок складних погодних умов на території області без електропостачання залишається 1 населений пункт в Чернігівському районі.
 

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.