Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:16:26

Податковий клас здобув перемогу в Чернігівській МХЛ

03.02.2016   15:26Агенцiя

Протягом кількох років у Чернігівській загальноосвітній школі №20 працює податковий клас. У позашкільний час учні разом з вчителями та податківцями набувають податкових знань. Проводяться й спортивні заняття – вони згуртовують колектив та пропагують серед школярів здоровий спосіб життя.

Цього року заняття тривають. І спортивні також. Приміром, хокейна команда, сформована з учнів податкового класу, брала участь у змаганнях серед молодіжних команд, які вперше проводилися у Чернігові. І капітаном  команди школярі обрали саме Дмитра Скрипку.
        
Змагання проходили в два етапи. На першому - всі учасники зіграли між собою. За його підсумками на спортивному майданчику ЗОШ №12 зустрічалися команди - податкового класу ЗОШ №20 та випускників ЗОШ №20.
        
Гра була захоплюючою і азартною, як і належить у фіналі. Спочатку гравці податкового класу наполегливо відтісняли команду випускників до воріт, атакуючи «градом» кидків. Але оборона втрималася.
       
У другому періоді випускники перегрупувалися та розпочали методично тиснути на ворота Павла Войтенка. Але воротар не підвів команду - майстерно відбивав досить підступні шайби нападника Тимофія Килочицького  (до речі, кращого гравця міського турніру «Золота шайба – 2013»).
       
У завершальному, третьому періоді, гравці податкового класу відчутно поступалися швидкістю своїм суперникам. В той же час воротар команди випускників Максим Ващенко відзначився не лише професіоналізмом, але й спортивною пильністю - наприкінці гри він двічі поспіль відбив два штрафних кидки. До речі Максим - один з найкращих воротарів міста, грає в «Нічній хокейній лізі» міста Києва (НХЛ).
        
Але, як іноді буває у фіналі, долю гри вирішив один гравець - нападник з команди податкового класу Дмитро Степура. Він за дві хвилини до кінця матчу, вдало звільнившись від опіки, отримавши від борту пас капітана Дмитра Скрипки, миттєво відправив шайбу у ворота суперника. А потім, як справжній форвард, вдруге відзначився в швидкій контратаці.
         
Таким чином вперше в історії Чернігівського хокею головний кубок міської хокейної ліги здобула команда податкового класу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини