Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:40:38

Гороскоп на наступний тиждень 24-30 грудня

23.12.2018   10:33Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 24 по 30 грудня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Тиждень буде сповнений сюрпризiв. Щоб налагодити сiмейнi стосунки, радимо вирушити з чоловiком на спiльний вiдпочинок.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). У цей час ви можете опинитися перед вибором — сім’я чи кар’єра. Вiд вашого вибору залежить подальше сiмейне життя.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас буде достатньо енергії для реалізації всіх ваших планів. Але підвищена нервозність може стати причиною швидкої перевтоми, тож бiльше вiдпочивайте.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). Дотримуйтеся здорового способу життя, будьте стримані в їжі, намагайтеся висипатися. Фізичний і моральний стан буде чудовим.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Лев (24.07—23.08). Попереду багато приємних сюрпризів, на вас чекає кар’єрне зростання. Потрiбно бути до цього готовим і весь час зберігати гарну фізичну форму.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Діва (24.08—23.09).
Ніхто не застрахований від несподіваних розчарувань, але в цілому вам немає на що скаржитися, особливо якщо ви ставитиметеся до кохання, як до чудової гри.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Терези (24.09—23.10).
Негаразди в особистому житті можуть настати через ревнощі до людини, яка не хоче бути залежною від вас. А в житті одружених усе залишиться без змін.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Якщо ви самотні, то у вас є всi шанси зустрiти другу половинку. Економте грошi, оскiльки основнi витрати попереду.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Може виникнути конфлікт між коханням і грошима. Будьте уважні й обережні. Визначте для себе, що важливіше, і не дозволяйте собою маніпулювати.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви з посмішкою сприйматимете неминучі зобов’язання, розглядаючи це як підвищення по кар’єрних сходах. Зірки на вашому боці. У професійній сфері вам буде надана велика свобода дій.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви будете сповнені ентузіазму й бажання працювати, але не дозволяйте собою командувати. Сприятливий перiод для підвищення кваліфікації.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Риби (20.02—20.03).
Підіть на професійні курси, візьміть участь у семінарах, почніть вивчати іноземну мову. Настануть позитивні зміни в кар’єрі. Ви можете сміливо здійснювати найсміливіші проекти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВЕН

Ретельно перевіряйте всю інформацію, тому що є велика ймовірність неточностей і помилок. Намагайтеся реально оцінити свої сили й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні присвятіть собі достатньо часу, щоб відчути умиротворення та добре відпочити.

ТЕЛЕЦЬ

Ви неусвідомлено будете дражнити Фортуну, але зовсім даремно. Тримайте себе в руках, вияви азарту тепер абсолютно недоречні. Доведеться якийсь час побути тихіше води, нижче трави. Ваша прозорливість у вихідні виявиться на висоті, наділивши вас здатністю уникати конфліктних ситуацій.

БЛИЗНЮКИ

Професійна сфера вимагатиме від вас пильної уваги та особистої участі. Намагайтеся не виявляти гординю й не сваритися з близькими людьми та колегами. Вихідні сприятливі для того, щоб скласти перспективні плани. Не буде зайвим також добре відпочити та подбати про здоров’я.

РАК

На роботі успіх супроводжуватиме вас, якщо ви не станете розмінюватися по дрібницях. Уникайте зайвих контактів, інакше можуть розгулятися нерви. Плани, швидше за все, зміняться через проблеми в родині. Вихідні краще провести в комфортних умовах.

ЛЕВ

Вас усі будуть любити, поважати і слухати. Ваші знання виявляться затребувані, гумор – доречний. Постарайтеся звільнитися від нав’язливих ідей та страхів. Не звалюйте на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте сили. У вихідні зорі радять розслабитися й відпочити, як душа побажає.

ДІВА

Ваш переможний хід кар’єрними сходами продовжиться з потроєною силою. Але постарайтеся дотримуватися філософських поглядів на все, що відбувається. Налаштуйтеся на відкриття, яке матиме великий вплив на події цього тижня. У вихідні будьте обережні, остерігайтеся інтриг та підлості.

ТЕРЕЗИ

Якщо у вас виникне, можете почати новий етап свого життя, тому сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива принесе цілком матеріальні результати. Не хвилюйтеся – удача зараз на вашому боці. У вихідні, можливо, зустрінете людину, яка надасть вам допомогу.

СКОРПІОН

Досягнете успіху в професійній сфері та бізнесі. Обсяг роботи не здивує вас і не злякає, але можуть засмутити деякі результати. Кмітливість у вирішенні грошових питань цього тижня стане вам у пригоді. Постарайтеся провести вихідні за містом.

СТРІЛЕЦЬ

Труднощів буде предосить, а головною перешкодою стане ваша власна лінь. Пам’ятайте: працьовитість не пропаде дарма, начальство оцінить її повною мірою. У вихідні, якщо не захочете виявити ініціативу самостійно, вас однаково змусять працювати, але умови будуть набагато гірші.

КОЗЕРІГ

Будь-яка непродумана дрібниця може призвести до непередбачених наслідків. Щоб опинитися на висоті, вам треба взяти до уваги все. А от з ризикованими планами та діями бажано почекати, не випереджайте час. У вихідні сходіть у гості, продемонструйте свою блискучість – стане легше.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся бути уважними, не допускайте помилок, щоб товариші по службі не обвинуватили вас у всіх смертних гріхах. Вам потрібні надійність і ділова хватка, що дозволять успішно протистояти опонентам у будь-якій ситуації. Вихідні можуть порадувати приємними подіями в колі родини.

РИБИ

Ваші ідеї та починання будуть гідно оцінені. Можливі зміни звичного укладу життя, та вони підуть вам тільки на користь. На вас чекає напружена розумова робота. Намагайтеся не втрачати зв’язки з друзями, бо найближчим часом саме вони зможуть допомогти у вирішенні поточних проблем.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини