Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:49:17

Гороскоп на наступний тиждень з 2 по 8 липня

01.07.2018   09:54Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 3 по 8 липня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Для успіху в справах вам буде потрібна підтримка колег і трохи удачі. У бiльшостi з вас особисте життя може вийти на перший план, тож, вiдповiдно, зростуть i матерiальнi потреби.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Доведеться підбивати підсумки й осмислювати відносини з людьми, які ще недавно представлялися вірними і надійними. Складні по­дружні та любовні відносини переживуть чергову кризу.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Близнюки (22.05—21.06). Буде зачеплено вашi емоції, гордість і самолюбство, ви сперечатиметеся про суто практичні речі. Не виключені бурхливі суперечки з приводу спільного майна та житла.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). У вашому оточеннi з’являться новi люди. Старі прихильності віді­йдуть у минуле з тих чи інших причин. Ви опинитеся в центрi уваги i станете iнiцiатором багатьох авантюр.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Ви самі вибиратимете ролі, які належить грати на сцені життя. Тиждень сприятливий для початку нових справ, просування обраним шляхом, навіть якщо він виявиться дуже нелегким.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). І на роботі, і в коханні можливі круті повороти, тому проявіть стійкість і керуйтеся прислів’ям «Терпіння і труд усе перетруть». Ваші чарівність, методичний розум і фантастична завзятість допоможуть просунутися по кар’єрній драбинi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Терези (24.09—23.10). У першій половині тижня ви вирiшуватимете складні професiйнi проблеми. Доведеться відстоювати свої позиції і, долаючи перешкоди, ходити по звивистих сходах соціального успіху.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Новий проект поставить абсолютно нові цілі й нові завдання. Підприємці ризикнуть відкрити новий напрям у справі й візьмуть на роботу нових співробітників.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви будете на піку кар’єрної активності. Налаштуйтеся на успіх довіреної вам справи. Ви працюватимете з начальством і можете розраховувати на підвищення на посаді.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). У вас погiршаться стосунки з колегами, зате фiнансове становище значно покращиться. Вам удасться оточити себе комфортом і при цьому залишитися в рамках бюджету.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Водолій (21.01—19.02). Результати не виправдають надії тих, хто вклав грошi в ремонт, нерухомість або зробив значну покупку для дому. Вашi доходи суттєво перевищуватимуть витрати.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Риби (20.02—20.03). Попереду складні ситуації з фінансами та документами. У цей час вам висунуть грошовi претензії. В одних це може бути пов’язано з особистим життям, а в інших — iз професійною діяльністю.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Інша версія:

 ОВЕН

Візьміться за реалізацію своїх таємних мрій, для цього відкриті блискучі перспективи. Нові знайомства та зустрічі будуть плідними. Доведеться доводити начальству, що ви здатні багато на що. Виявіть розумну стриманість у вихідні, це дозволить уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ

Зберігайте емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. Поїздки та відрядження будуть вдалими, дозволять вам досягти успіху в справах. Не упустіть можливість піднятися кар’єрними сходами. Імовірні приємні події в особистому плані. У вихідні постарайтеся вибратися за місто.

БЛИЗНЮКИ

З’явиться можливість виявити свої найкращі якості. Через розбіжності з начальством можливі проблеми на роботі. Постарайтеся завершити початі справи й поки що не брати на себе нових обов’язків. У вихідні стримуйте свої емоції, інакше в запалі можете наговорити багато зайвого.

РАК

У вас усе виходитиме легко, ніби саме собою, тож постарайтеся не упустити цей сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота. Вихідні присвятіть індивідуальній творчості.

ЛЕВ

У найближчі дні намагайтеся не з’ясовувати стосунків з начальством і рідше потрапляйте йому на очі. Стежте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. У вихідні ймовірне загострення стосунків з дітьми.

ДІВА

Імовірно, відбудеться подія, яка сприятливо відобразиться на вашій долі. Можливість удачі дуже велика. Колегам намагайтеся розповідати про себе якомога менше, у такому разі недоброзичливців не матимуть інформації для пліток. Дослухайтеся до своєї інтуїції, тоді у вихідні отримаєте вагомі результати.

ТЕРЕЗИ

Тиждень виявиться сприятливим для творчості та кар’єри. Ваша працездатність здивує тих, хто поряд, і ви, можливо, навіть отримаєте винагороду. Проте особисті стосунки тепер краще не з’ясовувати. У вихідні будете сповнені сил та нових ідей.

СКОРПІОН

Будете непохитні у вияві власної волі й реалізації своїх прагнень. Імовірні несподівані зустрічі та сприятливі обставини. Близькі люди з усіх сил намагатимуться допомогти вам у просуванні до бажаної мети. У вихідні доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем, які нагромадилися.

СТРІЛЕЦЬ

Не бажано затівати значних перетворень, зміни зараз ні до чого доброго не приведуть. Зосередьтеся виключно на службових справах. На вас може очікувати приємна звістка. Зустріч у вихідні розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми.

КОЗЕРІГ

Продовжуйте працювати, і професійний успіх забезпечить вам гідне життя та моральне задоволення. Можливі цікаві ділові пропозиції, у реалізації яких можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. У вихідні в сімейному колі намагайтеся виявляти стриманість та уникати конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Не поспішайте будувати наполеонівські плани, будьте скромніші й тримайте свої задуми в секреті, тоді матимете більше шансів їх реалізувати. Поступливість і бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. Вихідні бажано провести в комфортній обстановці.

РИБИ

Досить напружений період, тож озбройтеся терпінням і зібраністю. Виявляйте обережність та уникайте авантюр, вони можуть принести непоправні втрати. Ваш сумлінний підхід до роботи буде гідно оцінений, але все одно бажано не потрапляти на очі начальству. Вихідні повністю присвятіть відпочинку.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини