Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:46:39

Гороскоп на наступний тиждень 1-7 травня

01.05.2017   09:49Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1-7 травня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Рівень енергії збільшуватиметься, особливо при спілкуванні з іншими людьми. Нові знання допоможуть набути досвiду.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Телець (21.04—21.05). Ви чудово розумієте, що зайвi хвилювання погано впливають на справи. Щоб позбутися неприємних почуттiв, займiться чимось приємним.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Близнюки (22.05—21). Ви привертатимете до себе багато уваги. У відносинах iз коханою людиною запанує гармонія. З’являться нові надії і можливості для здійснення дав­ньої мрiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень буде для вас насиченим. З’являться грошові проблеми. Декому з вас доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Ваша енергія досягне свого максимуму, що дозволить виконати всі заплановані справи. Здоров’я буде міцним, але уникайте переохолоджень і стресових ситуацій.
Дні: спр. — 1; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). Доведеться з’ясовувати стосунки з колегами, у вас буде сильне бажання піти на компроміс, і ви зможете зробити це, не поступившись своїми принципами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Ви з точністю визначаєте людей, які поруч iз вами, і змушуєте їх працювати на себе. Переговори в галузi торгівлі принесуть непоганий прибуток.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Хоч вороги намагаються вам перешкодити, ви все одно досягнете поставленої мети. У майбутніх переговорах ключем до успіху будуть факти, реальні дії та тверді рішення.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). При пошуку роботи або під час укладання угод прислухайтеся до своєї інтуїції, вона вам обов’язково допоможе. Це чудовий час, щоб ризикнути і домогтися просування по службі.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше бажання ідеалізувати кохання дозволить на практиці здійснити найпотаємніші бажання. Ваша друга половинка прагнутиме відвоювати для себе незалежність.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02). Спробуйте перевести відносини на наступний рівень і визначити, які риси вашого партнера подобаються вам найбільше. Саме в цей період ваша чарівність вiдiграє головну роль.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Ви відчуєте брак досвіду при спробі реалiзувати ідеї в життя. Оточуючi провокуватимуть вас на додаткові витрати, не завжди розумні й необхідні.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН

Можливі перепади настрою від негативних до позитивних. Якщо друзям буде потрібна ваша допомога, виявіть великодушність. У середині тижня не розраховуйте на службові успіхи та розуміння з боку керівництва. До вихідних життя прийде до норми, чому посприяє любов до авантюр.

ТЕЛЕЦЬ

Вас можуть повністю зайняти домашні проблеми. Компромісні рішення виявляться корисними на роботі, але зовсім неприйнятними в родині. На вас чекає багато дрібної та нудної роботи, яка вимагатиме терпіння й посидючості. У вихідні є шанс зіпхнути частину домашніх проблем на старших родичів.

БЛИЗНЮКИ

Не соромтеся запитати в друзів, чим вони стурбовані. Можливо, ви легко можете їм допомогти, а вони будуть приємно здивовані широтою ваших можливостей. Встигнете зробити більше, ніж заплануєте, але постарайтеся не завантажувати себе чужими справами. У вихідні ймовірні конфліктні ситуації з близькими людьми.

РАК

Колеги, які ще недавно насторожено ставилися до ваших ініціатив, тепер із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Вирішення багатьох проблем виявиться вам до снаги. Розраховуйте тільки на себе, пропускайте мимо вух «ділові поради». У вихідні можливі непорозуміння з родичами.

ЛЕВ

Можете зштовхнутися з різного роду бюрократичними проблемами, не сприймайте це як поразку. Не випускайте з уваги навіть найнезначніші дріб’язки. У вихідні просто відпочивайте та розважайтеся, це у вас вийде чудово.

ДІВА

Не поспішайте і не рвіться починати щось нове, намагайтеся не форсувати події, бо це виявиться лише нераціональною витратою сил. Зберігайте душевну рівновагу й учіться радіти тому, що маєте, навіть у дрібницях. У вихідні відгородіть себе від непотрібних зустрічей і безглуздих суперечок.

ТЕРЕЗИ

Вам щаститиме, тож постарайтеся зосередитися на головному. З начальством краще не спілкуватися: якщо вам захочеться його покритикувати, то йому – перевірити якість вашої роботи. Будьте чарівні й доброзичливі, тоді люди відповідатимуть вам взаємністю і багато в чому допоможуть. У вихідні може здійснитися ваша давня мрія.

СКОРПІОН

Будете блискавично вирішувати найскладніші й, на перший погляд, навіть нереальні завдання. Настає період рішучих дій і блискавичної реакції. Увесь тиждень вам надходитимуть цікаві пропозиції в діловий сфері. У вихідні вдома можуть очікувати проблеми та зміни, до яких ви не цілком готові.

СТРІЛЕЦЬ

Основну роботу доведеться виконувати вам самим, об’єктивно розраховуючи власні сили і можливості. Бажання зняти напругу, зриваючись на тих, хто поряд, треба задавити ще в зародку, інакше ви надовго зіпсуєте стосунки з близькими й нічого не доможетеся.

КОЗЕРІГ

Одноманітності, нудьзі та депресії просто не знайдеться місця у вашому житті! Не приховуйте від тих, хто поряд, свої таланти і можливості. Якщо при цьому не дасте егоїзму взяти над вами гору, то суперечки та незлагоди обійдуть вас стороною. У вихідні постарайтеся не приймати необачних рішень.

ВОДОЛІЙ

Досить напружений тиждень, який дозволить вам реалізувати багатопланові можливості. Імовірно, надійде пропозиція про нову цікаву роботу. Можуть спливти старі невирішені проблеми. Присвятіть вихідні облаштуванню свого дому.

РИБИ

Настав час вашого розквіту. Але витратити його доведеться на трудові подвиги. Нові знайомі запропонують свіжі ідеї та відкриють перед вами чудові перспективи. Ваш авторитет помітно зміцниться. У вихідні вам пробачиться будь-яке навіженство, використайте свою чарівність в інтересах справи.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини