Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:55:18

Гороскоп на наступний тиждень 24-30 жовтня

23.10.2016   11:23Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Удача чекає вас у колективній роботі, а родині потрібен відпочинок і спокій. Побутовi проблеми дещо спустошать ваш гаманець. В особистому життi вiдбудуться суттєвi змiни.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.
 
Телець (21.04—21.05). Попереду цiкавi поїздки, нові інтереси та грандіозні плани на майбутнє. Партнери по бiзнесу допоможуть покращити фiнансове становище. Намічається навіть далекий переїзд.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви зустрінете людей, які відкриють вам очі на багато речей, багато чого вас навчать. Та ви й самі активно ділитиметеся знаннями і досвідом. Зміняться плани, а за ними й світогляд.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Рак (22.06—23.07). Розширяться сфера вашого впливу i поле діяльності. Легко даватимуться мови, ви займетеся навчанням і викладанням. Ви познайомитеся з новими людьми. Наприкінці тижня зірки радять відкласти поїздки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Вам треба бути уважними на дорогах, за кермом, також у цей час необхідно стежити за рухомим майном. Водночас займіться справами рідних. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.
 
Діва (24.08—23.09). Службовi поїздки будуть дуже вдалі, цікаві й принесуть бажані зміни в роботі. Активна участь у громадському  життi та соціальних проектах зведуть вас iз цiкавими людьми.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Терези (24.09—23.10). Ваша активнiсть не залишиться непоміченою і забезпечить вам кар’єрне зростання і прибутки. Деякi робочi моменти потребуватимуть сторонньої допомоги, тож скористайтеся порадами досвiдчених людей.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Цей перiод стане вдалим, насамперед для кар’єри, відносин iз близькими та друзями. Особливу увагу приділіть новим планам та ідеям. В особистому життi величезну роль відіграватимуть відносини з партнерами.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам удасться опинитися на раніше обраному шляху. До вас повернуться ситуації, а також люди, які стануть гарним нагадуванням про минуле. Несподівані зустрічі з певними людьми стануть доленосними.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви познайомитеся з цікавими та сильними особистостями. Більшість iз них згодом стануть вірними друзями. Декому з вас доведеться пережити розчарування.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви вiдчуєте потребу в свободі, головне, щоб подібне бажання не переросло в саморуйнування. Намагаючись наслідувати своїх друзiв, вiзьмiть тільки хороші якості, не дозволяйте негативному досвіду стати нормою вашого життя.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03).  Робота кар­д­и­наль­но змінить ваші життєві цінності та критерії. Нові плани стануть визначальними елементами на майбутнє. Головне, щоб обраний вами шлях не був тягарем.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.