Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:03:34

Чому чоловіки і жінки думають по-різному. Геніальне пояснення!

02.10.2016   14:47Агенцiя

Жінки влаштовані набагато складніше, ніж чоловіки. У чоловіків все просто, у жінок - складно. Знаєте, чому? Тому що у нас абсолютно різна біологічна будова мозку

Пояснення того, як розумовий процес відбувається у чоловіків, а як - у жінок, з'явилося на сайті Tickld. Його автор - міжнародно відомий комік і спікер Марк Гунвор

Чоловічий мозок - це пристрій, в якому панує ідеальний порядок. У нас все розкладено по окремих коробках.

Секс - в одній «коробці», спорт - в інший, робота - в третій. У нас є багато ящиків буквально для всього. У нас є «ящик» для автомобіля, є «ящик» для грошей, є «коробка», де зберігаються думки про роботу. Є коробка, де зберігаються міркування щодо вас, жінок. Є окремий ящик для дітей. Окрема коробка - це думки про матір. Вона десь там, в підвалі.

Ми все і завжди складаємо у ці коробки. І є одне правило: поки розгрібаєш один ящик, інші чіпати не можна. Якщо ми обговорюємо якесь одне конкретне питання, то просто тягнемося до коробки, де у нас всі «файли» по ньому. От чому ми обговорюємо тільки конкретні питання: ми дуже обережно ставимося до вмісту тих ящиків, про які в даний момент мова не йде.

З жіночими мізками все по-іншому.

Жіночий мозок - це велика куля, вся обмотана розумовими «дротами».

І в ньому все пов'язано з усім. Гроші пов'язані з машиною, машина - з роботою, діти - з матір'ю, мати - з бабусею, бабуся теж обов'язково до чогось «підключена». В результаті розумовий процес у жінок - це як широкосмугова магістраль, на якій все управляється однією формою енергії - емоціями.

Ось чому жінки, як правило, пам'ятають усе. Тому що якщо ви берете будь-яку подію зі свого життя і підключаєте її до емоцій, вона залишиться у вашій пам'яті надовго.

Чому у чоловіків все не так? Тому що, по-перше, ми часто забуваємо переглядати свої коробки. По-друге, ми істоти майже беземоційні. Відверто кажучи, нас взагалі мало що турбує по-справжньому. А жінки, як правило, піклуються про все і відразу. Вони просто люблять цей процес.

А ще у чоловіків в мозку є одна «коробка», про яку більшість жінок не підозрює. Це порожня коробка.

Це наша улюблена коробка. Якщо у чоловіка є шанс це зробити, він завжди дістає з підсвідомості саме її. Що може бути краще, ніж абсолютно порожній мозок протягом декількох годин? Ось чому ми так любимо риболовлю.

І насправді те, про що я тут розповідаю, підтверджено науково. Кілька років тому Університет Пенсільванії провів дослідження і виявив, що чоловіки дійсно можуть відключатися, не думати ні про що, і при цьому дихати. На відміну від жінок. У них такого навику немає.

Жіночий розум ніколи не зупиняється. Вони не можуть просто дістати коробку «нічого». Це, звичайно, зводить їх з розуму. І змушує відчувати себе особливо роздратованою в моменти, коли вони бачать чоловіка, який не робить нічого.

cluber.com.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини