Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:32:24

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 9

10.04.2015   09:48Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 9 квітня. Тож користувачі Фейсбуку вчора говорили про таке:

- про підвищення вартості квартплати та послуг ЖЕКів. Зверніть увагу: "вже більше тижня на кожному будинку міста вісить папірець з дуже маленькими буквами....а ньому чітко розписано - скільки невдовзі будуть коштувати послуги ЖЕКів (для кожного будинку окремо)...також, написано, що пропозиції чи зауваження чекають від мешканців будинків за конкретними адресами.." Хто ці папірці бачив?

- Олександр Кодола проти Олега Купрієнка?

- дисонанс

- начальник обласного УМВС Едуард Альохів про мінял та ринки: "Уже второй день, как милиция ведет по ним работу. Как и говорил, силовым методом искоренить их полностью, наверное, не получится, так как корень проблемы лежит в экономической плоскости, но уже нет такого циничного поведения, как было раньше"

- команда дівчат у рожевому це не завжди зліт якоїсь косметичної фірми. Це може бути просто дружній колектив.

- народний депутат Владислав Атрошенко про підтримку спорту та спортивних організацій: "... переконаний, що до опіки над спортом потрібно залучати тих чернігівців, які самі не цураються спортивних занять. Підтримка спортивних організацій і команд має бути справою честі для місцевих підприємців"

- чудові рифми від журналістів та партії "Самопоміч":

- за що чернігівці платитимуть "3,50 грн"?

- ювілей газети "Чернігівський полдень" промайнув непомітно. Добре, що є ті, хто про це пам’ятає.

- про зміни в українській культурі за останній рік: "... за год войны сформировался огромный пласт культуры, целое направление в музыке Украины. Там совершенно разножанровые песни были - и фольк, и поп, и реп, и "под гитару"... И по-русски, и по-украински... Но все они пронизаны глубочайшим патриотизмом и решительностью стоять до конца..."

До теми:

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини