Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:24:51

Фейсбучний мікс до кави № 4

05.04.2015   15:45Агенцiя

Найцікавіші цитати за 4 квітня користувачів соцмереж з Чернігівщини у недільному дайджесті.

- Журналіст Серігій Соломаха висловлює свою думку щодо встановлення лічильників на тепло: "Панове, встановлення лічильників тепла має сенс лише для тих осель, які опалюються газовими котельнями. Більш того, в цьому повинна бути зацікавлена і держава, бо саме вона сплачує постачальнику тепла кошти за малозабезпечених. Чим більше економії споживачами тепла, тим менше витрат з бюджету на субсидії, тому держава повинна інвестувати у будинкові теплолічильники".

- все більшої популярності набуває в Чернігові подавати до суду на перевізників через підвищення тарифів. Тож заклик від користувача Є.М. "А ти подав позов до суду?!" є на часі.

- Про кадровий голод та вакансії, розмірковує Василь Чепурний: "І знову - плачі про кадровий голод в Україні! Повна дурня! І триває вона ще від початку рухівських часів - Іван Осадців у книзі про Рух нагадав, як, виявляється, ми з ним ще Івана Драча, коли він був головою НРУ, переконували: не треба опиратися на комуняцькі кадри - достатньо своїх. Побоялися. Результат знаємо..."

- чернігівські митці з графіті (вуличних малюнків) знайшли собі чималенький "холст":

- про пішохідний протест проти подорожчання проїзду у міському транспорті

- так хто у кого ідею "заимствовал": китайські розробники чи чернігівські дизайнери?

- Олег Яновський-Шпак про Олексія Биша, Олександра Шила та Валерія Куліча

- про симпатії та антипатії у чернігівському "Симпатіку":

- про бренди, як засіб від снігу розмірковує народний депутат Анна Романова: "It's cold here, but cool in Odessa! Именно картонной штуковиной с таким лозунгом я сегодня спасалась от ливня/снегопада/грозы в Одессе!)))"

 

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини