Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:25:58

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 8

09.04.2015   09:40Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 8 квітня. Тож користувачі Фейсбуку вчора говорили про таке:

- про перевізників, вартість проїзду, знамениті "3,50" та "екстремістів" з "ДемАльянсу":

- неанонсований брифінг міського голови Олександра Соколова 8 квітня, за словами присутніх ЗМІ,  породив більше незрозумілостей, ніж відповідей на питання. Щоправда дещо зміг роз’яснити його заступник:

- Єдиний Волонтерський Центр збирає гроші на другу дошку пошани. Необхідно 22500,00 грн. Дошку Пошани до поминальних днів планують встановити до поминальних днів:

- про кадрові перестановки в Чернігівській ОДА: "У чернігівського чиновництва почався тихий приступ паніки: Куліч начебто збирається звільняти всіх начальників департаментів, управлінь, відділів обласного рівня та всіх помітних чинуш у районах"

- про можливі вибори по 205 округу та ймовірну участь у них Валерія Дубіля:

- а Ви хто: прихильник Арсенія чи агент кремля?

- Стрижень - це додаткове джерело хвилювання для чернігівських чиновникам. І має дещо цікаву особливість: "вода в річці - найкращий розчинник для бюджетних коштів":

- ціни на ліки у аптеках ростуть із шаленою швидкістю. І часто вартість одного і того самого препарату відрізняється на не одну сотню гривень:

- цікавий спосіб похарчуватися у їдальні від юриста Чернігівської міськради Павла Вовка:

- про зірок чернігівського телебачення та передачу "18:35" на телеканалі Дитинець та Артема Шелкового:

- про вірші та зустріч із Сергієм Жаданом ділиться враженням Ярослав Сухомлин: "Стихи читает. Сейчас.
Совсем не подходит локация. "Профсоюзная" гостиница с устойчивым запахом каклет не то место, где хотелось бы слушать Жадана.
Его бы где-то на прокуренной кухне три на три с чем-то простым, крепким и честным в стаканах... )"

До теми:

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини