Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:40:04

Чернігівський Рух виключає Валерія Магулу за перехід до "Батьківщини"

19.04.2017   09:07Агенцiя

Провід чернігівської обласної організації Народного Руху, розглядаючи підсумки підготовки до виборів ради Менської об'єднаної територіальної громади, констатував, що підготовка провалена. І перш за все з вини голови Менської районної організації НРУ Валерія Магули, який минулої восени перейшов до Руху з "Батьківщини".

Тепер же, як виявилося, замість формування списку кандидатів від НРУ до ради, він сам балотується в цю раду від "Батьківщини", що й підтвердив у телефонній розмові з головою обласної організації НРУ Миколою Черепом.

Провід доручив контрольно- ревізійній інспекції (голова - Григорій Шурига) підготувати висновок про недостойну поведінку Валерія Магули. Згідно Статуту НРУ, рішення про виключення його з партії буде прийнято Центральним проводом.

Провід обласної організації НРУ закликає членів Руху в Менському районі належно поставитися до перекинчиків, які зраджують партію, і провести підготовку до позачергової районної конференції НРУ, де буде обрано нове керівництво.

Провід обласної організації НРУ заслухав також інформацію про підсумки відновлювальних зборів Носівської районної організації НРУ та іншу внутріпартійну інформацію.


Прес-служба обласної організації НРУ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини