Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:26:11

7-9 червня до Чернігова завітає делегація з міста-партнера Огре

06.06.2015   09:55

Про основні аспекти офіційного візиту делегації міста-партнера Огре (Республіка Латвія) до м. Чернігів йшлося сьогодні на нараді під керівництвом заступника міського голови-керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова.

У нараді взяли участь представники відповідних структурних підрозділів міської ради. Начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради Борис Атрощенко ознайомив присутніх з тематикою зустрічі.

Зокрема:
1 – реабілітація дітей із сімей, постраждалих в результаті військових дій у зоні АТО;
2 – розвиток підприємництва, можливі контакти з місцевими підприємцями;
3 – культурне співробітництво, туризм; організація інформаційного туру для представників туристичної галузі Республіки Латвія;
4 – обмін досвідом в галузі освіти, в тому числі, з питань енергозбереження.

У складі делегації прибувають:
Артурс Мангуліс – голова думи Огрського крайового самоврядування;
Егілс Хелманіс – заступник голови думи Огрського крайового самоврядування з питань народного господарства, спорту та туризму;
Петеріс Димантс – виконавчий директор Огрського крайового самоврядування;
Дана Барбале – директор Адміністративного департаменту Центральної адміністрації Огрського крайового самоврядування.

8 червня о 9.00 відбудеться зустріч іноземних гостей з керівництвом Чернігівської міської ради. У зустрічі запланована участь Почесного консула Республіки Латвія в Україні Олени Вишнякової.

За інформацією управління стратегічного розвитку міста та туризму делегація відвідає лікарняні заклади міста. Програмою передбачені оглядові екскурсії містом, відвідання об'єктів туристичної інфраструктури.

9 червня о 9.00 за підсумками візиту делегації буде проведено брифінг за участю Чернігівського міського голови Олександра Соколова та голови думи Огрського крайового самоврядування Артура Мангуліса у готелі "Придеснянський".

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини