Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:22:23

Дебати у 206-ому виборчому окрузі – 6 кандидатів з 15 долучилися до дискусії

18.10.2014   17:19Агенцiя

Дебати між кандидатами по 206-ому виборчому округу 17 жовтня відбулися у вже звичному форматі, однак до заходу долучилося всього 6 із 15 офіційно зареєстрованих кандидатів.

Віталія Бережного та Миколу Ганжу знайти організаторам не вдалося, пан Вашуров цього дня одружувався, а кандидат Бойправ нині мобілізований. Усі інші, посилаючись на різні причини, взяти участь в дебатах не змогли.

Саме в такому складі відбувся захід у рамках проекту, що реалізується Громадянською мережею ОПОРА у партнерстві з Дискусійним клубом «Експертна думка» та Громадським телебаченням.

Самовисуванець Сергій Аверченко. У разі перемоги має намір працювати в екологічному комітеті, бо має відповідний досвід. Є прихильником децентралізації та вважає за необхідне передати на місця повноваження та гроші. Вболіває за підвищення кадрового потенціалу посадовців місцевого самоврядування. Позитивно оцінює перебіг виборчого процесу, у відкритій формі порушень не помічав. Фінансує кампанію за власний кошт – обіцяє публічно презентувати фінальний звіт про використання коштів з виборчого фонду. Свою законотворчу активність пов’язує з виборчою проблематикою та податковим законодавством.

Володимир Велігорський. Не обрав конкретного комітету, в якому міг би реалізувати своє законотворче право. Планує працювати над програмою муніципального житла, впровадженням механізмів роботи муніципальної міліції. Агітацію не проводить, а отже, виборчий фонд не наповнював. Вважає, що першочергово необхідно впровадити закон, що стосується соціального захисту воїнів та їх родин.

Анна Коваленко. Бачить себе, у разі обрання народною депутаткою, в Комітеті інформаційної політики або з дотримання прав жінок. Гендерні квоти в парламенті, боротьба з «постафганським синдромом», запровадження податкових пільг, відкриття вільного доступу до природних ресурсів для простих громадян – проблеми, над вирішенням яких кандидатка планує працювати у якості народного депутата від мажоритарного округу № 206. Вважає, що учасники дебатів грубо не порушували букву виборчого законодавства, але помітила це за кандидатом Владиславом Атрошенком.

Олексій Корж. Принципової різниці у тому, до роботи якого комітету йому долучитися, не бачить. Як потенційний мажоритарний депутат, хоче вирішити проблеми доріг та робочих місць для населення. Нерівні умови, різні фінансові можливості у кандидатів – зауваження, які має до нинішнього виборчого процесу. Проводить агітацію там, де бачить несправедливість. Має на меті вирішити проблему захисту всього українського, євроінтеграційного вибору країни, а також працюватиму над порядком відкликання народних депутатів.

Володимир Поліщук. Для своєї законотворчої діяльності обирає, як потенційний депутат, Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин або боротьби з кримінальною злочинністю. Боротися має бажання з «дурнями та дорогами». Стосовно виборчого процесу - має претензії до Голови облради Миколи Звєрєва, якого звинуватив у використанні адмінресурсу на користь кандидата Атрошенка. Фінансує кампанію, за його словами, самостійно. У ролі народного депутата, у разі перемоги, буде впроваджувати процедуру імпічменту та відкликання депутатів всіх рівнів, працюватиме над кримінальною відповідальністю чиновників та податковою реформою.

Володимир Федорок. Як досвідчений аграрник, має бажання працювати у профільному Комітеті над вирішенням проблем у сфері сільського господарства. Як потенційний нардеп, буде вирішувати проблеми, що наявні у сфері земельних відносин. Планує зробити фаховою владу на Чернігівщині. Виборчий процес оцінює нормально, проте вважає порушення Правил благоустрою далеким від нової якості політики, на яку нині є запит.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини